Έκαναν μνημόσυνο στην οικονομία…

0

Με συγκέντρωση – «μνημόσυνο» που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης το βράδυ της Κυριακής , κάτω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας των παραγωγικών και κοινωνικών φορέων του νοτίου Έβρου, εν όψει της αποψινής ψήφισης στη βουλή του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

image

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες, στην πλειονότητά τους επαγγελματίες του πρωτογενούς τομέα, κρατώντας αναμμένα κεριά και μοιράζοντας κόλλυβα εξέφρασαν για μία ακόμη φορά την αντίθεσή τους στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο, το οποίο εκτιμούν ότι θα επιφέρει καίριο χτύπημα στις «αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, τους αξιοπρεπείς μισθούς, την ασφάλιση, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την παιδεία καθώς και στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο».

Μικρή ήταν η συμμετοχή στο  Πανδραμινό συλλαλητήριο στην πλατεία της Δράμας όπου το απόγευμα της Κυριακής οργάνωσαν οι Επιστημονικοί και Επαγγελματικοί Σύλλογοι της Δράμας για να διαμαρτυρηθούν κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου. 

Την δυσαρέσκεια του για την αναλγησία των πολιτών την μέρα που ψηφιζόταν στην βουλή ασφαλιστικό και φορολογικό εξέφρασε ο πρόεδρος της ΟΕΒΕ Σερρών Σωτήρης Κοτσαμπάς.

Απάντηση