«Είσαι o Αντίχριστος!»

0

icemax_620_6c641358f5dfa18c8af94853b2e91eb6

Η Ειρήνη Μερκούρη ήταν μια από τους καλεσμένους της εκπομπής «Μία» την Πέμπτη που κλήθηκαν να σχολιάσουν το πολυσυζητημένο θέμα των τελευταίων ωρών σχετικά με τα λείψανα Αγίων.

Η τραγουδίστρια, ακούγοντας τον ρεμπέτη Αγάθωνα να τάσσεται εναντίον της μεταφοράς των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», του είπε: «Σίγουρα είστε Αντίχριστος! Είστε στο απόλυτο σκοτάδι, βυθισμένος στο σκότος… Εύχομαι κάποια στιγμή να μετανοήσετε (…) Ο λόγος που αυτή την στιγμή μιλάω με έναν Αντίχριστο, είναι επειδή είναι άνθρωπος. Και σας ευχαριστώ, κυρία Στεφανίδου, που με καλέσατε για να μιλήσω για τον Ιησού Χριστό, για την Αγία Βαρβάρα και τα λείψανά της…». Την ίδια στιγμή, ο Αγάθωνας αναρωτιόταν στον αέρα ποια είναι η κυρία που του μιλάει, σχολιάζοντας «Σε εμένα τα λέει αυτά;».

Ωστόσο, μετά τον μονόλογο της Ειρήνης Μερκούρη σχετικά με τον Χριστό και την Ορθοδοξία, η τραγουδίστρια τα έβαλε και με τον Γιώργο Γερολυμάτο, τον οποίο αποκάλεσε Μασόνο, ενώ, αργότερα, Αντίχριστο χαρακτήρισε και τον Γιώργο Δασκουλίδη, ο οποίος έκανε λόγο για φανατισμό. Με τη συζήτηση να συνεχίζεται στο ίδιο ύφος, η Τατιάνα Στεφανίδου επενέβη διακόπτοντας την καλεσμένη της: «Βρε Ειρήνη μου, έχεις πει Αντίχριστο τον Αγάθωνα και τον Δασκουλίδη και Μασόνο τον Γερολυμάτο. Δεν γίνεται έτσι συζήτηση!» της εξήγησε, με τους τόνους να ανεβαίνουν και την Ειρήνη Μερκούρη να απαντά: «Κυρία Στεφανίδου, κάνετε λάθος! Με καλέσατε εδώ για να μιλήσω για τον Χριστό. (…) Όποιος δεν στηρίζει τον Χριστό, για μένα είναι Αντίχριστος».

Δες όλη τη συζήτηση στο βίντεο:

Leave a Reply