«Είσαι η Μπουμπουλίνα της καρδιάς μας»

0

Με ψυχή αγωνίστηκαν οι Έλληνες «Survivor» εναντίον των Τούρκων αντιπάλων τους, στο χθεσινό αγώνισμα με έπαθλο ένα ταξίδι και ένα δείπνο με συντροφιά τα τραγούδια του Fedon. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Χρανιώτης και η Σάρα Εσκενάζυ, αν και κατάλαβαν από τα πρώτα λεπτά ότι υστερούσαν αγωνιστικά από τους αντιπάλους τους, δεν το έβαλαν κάτω. Πάλεψαν και έχασαν με αξιοπρέπεια από τους Τούρκους «Survivor» με τελικό σκορ 10-7.

Στο παιχνίδι ξεχώρισαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη η οποία αποδείχτηκε άξια αντίπαλος. Αδύναμος σχετικά με την εικόνα που έχει δώσει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι, φάνηκε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Όπως τόνισε ο Τούρκος παραγωγός, το παιχνίδι ανάμεσα στο ελληνικό και τουρκικό «Survivor» ήταν ένα αγώνισμα φιλίας, αλλά όχι φιλικό. Απόδειξη ότι και οι δύο ομάδες παθιάστηκαν για να εξασφαλίσουν την νίκη.

Πώς αντιμετώπισε το Twitter την ήττα των Ελλήνων «Survivor»;

‘Όπως ήταν αναμενόμενο, εκτός από τους «Διάσημους» και «Μαχητές» ενώθηκαν και οι τηλεθεατές που υποστηρίζουν τις δύο ομάδες, για το χθεσινό ντέρμπι. Τα βλέμματα έκλεψε ο Ντάνος ο οποίος κατάφερε να κάνει ένα σερί τριών νικών εναντίον των Τούρκων αντιπάλων του. Πολλοί χρήστες του twitter μάλιστα επαίνεσαν τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το γεγονός ότι έκανε τον σταυρό του πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

Απάντηση