Ειπαμε για 7….τελικα εγιναν 8 στο Δημο Λουτρακιου Αγιων Θεοδωρων Περαχωρας

0
  • Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου κατέθεσε τη δήλωση του συνδυασμού “Παρέμβαση Πολιτών” ο επικεφαλής του και υποψήφιος Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κύριος Γιώργος Γκιώνης. Ο επικεφαλής του συνδυασμού κατέθεσε 85 υποψηφίους. Συγκεκριμένα 41 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για το κεντρικό ψηδοδέλτιο, 17 υποψηφίους στη δημοτική κοινότητα Λουτρακίου-Περαχώρας, 11 υποψηφίους στη δημοτική κοινότητα Αγίων Θεοδώρων, 11 υποψηφίους στη δημοτική κοινότητα Ισθμίας και 5 υποψηφίους στη δημοτική κοινότητα Πισίων.
  • Η υποψήφια Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων κυρία Μαρία Πρωτοπαππά προχώρησε στην κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας με θέληση και γνώση»,  στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, καταθέτοντας 85 υποψηφίους . Οι 41 για το κεντρικό ψηφοδέλτιο του Δήμου, 17 για το τοπικό της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, 11 για το τοπικό της δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων, 11 για το τοπικό της δημοτικής κοινότητας Ισθμίων και 5 ονόματα για το τοπικό της δημοτικής κοινότητας Πισίων.
  • Ο Επικεφαλής του συνδυασμού “Ώρα για Δράση” κύριος Δημήτρης Βασιλείου πραγματοποίησε την κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού του στο Πρωτοδικείο Κορίνθου, καταθέτοντας 41 υποψηφίους δημοτικους συμβούλους για το κεντρικό ψηφοδέλτιο.  Συγκεκριμένα  32 υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο Λουτρακίου, και  9 των Αγίων Θεοδώρων.
  • Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου κατέθεσε τη δήλωση του συνδυασμού “Με τους Πολίτες Μπροστά” ο επικεφαλής του συνδυασμού Κώστας Λογοθέτης.  57 υποψήφιοι με 30 σε Λουτράκι – Περαχώρα,  11 Αγίους Θεοδώρους , 8 για το τοπικό της δημοτικής κοινότητας Αγίων Θεοδώρων και 7 για το τοπικό της δημοτικής κοινότητας Ισθμίων.
  • Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου κατέθεσε τη δήλωση του συνδυασμού “Επιλογή Ευθύνης” ο Κωστής Ζερβός. Το ψηφοδέλτιο του κ. Ζερβού απαρτίζεται από 35 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.
  • Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου κατέθεσε τη δήλωση του συνδυασμού “Αλλάζουμε Μαζί” ο επικεφαλής κος Ιωάννης Καραπανάγος. Ο Ιωάννης Καραπανάγος κατέθεσε 37 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
  • Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου κατέθεσε τη δήλωση του συνδυασμού “Λαϊκή Συσπείρωση” ο Χρήστος Ασημακόπουλος με 45 υποψηφίους.  Συγκεκριμένα 34 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους για το κεντρικό ψηφοδέλτιο εκ των οποίων οι 28 για  Λουτράκι και Περαχώρα και 6 για Αγίους Θεοδώρους, και 11 υποψηφίους για το τοπικό ψηφοδέλτιο της δημοτικής κοινότητας Λουτρακίου – Περαχώρας.
  • Στο Πρωτοδικείο Κορίνθου κατέθεσε τη δήλωση του συνδυασμού  η “Εναλλακτική Κίνηση” με  11 υποψηφίους. Πρόκειται για μια ανεξάρτητη πολιτική κίνηση πολιτών χωρίς επικεφαλής συνδυασμού. Ο επικεφαλής σύμφωνα με την διακήρυξη θα αναδειχθεί μετά τις εκλογές με βάση τον αριθμό ψήφων που θα λάβει ο κάθε υποψήφιος.
  • Πληροφοριες απο εδω

Leave a Reply