Εικόνες από την έκθεση της Νατασας Τεκνου

0

image

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων και η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου ξεκίνησαν τη νέα χρονιά με τα εγκαίνια της Έκθεσης Ζωγραφικής της Κορίνθιας εικαστικού Αναστασίας Τέκνου.

image

Η έκθεση, που θα διαρκέσει ως τις 13 Φεβρουαρίου 2016, περιλαμβάνει 40 πίνακες. Τα υλικά που έχει χρησιμοποιήσει η εικαστικός είναι ακρυλικά, σκόνες, μαρμαρόσκονη, εφημερίδες και λάδι.

image

Η κ.Τόνια Τζαναβάρα, υπεύθυνη της Πινακοθήκης, παρουσίασε στους επισκέπτες της έκθεσης την εικαστικό, κάνοντας μια σύντομη αναφορά στις σπουδές και στο έργο της.

image

Στην συνέχεια, προλόγισε το έργο της εικαστικού η δημοσιογράφος ΑγλαΪα Κυρίτση.

image

Η κ.Κυρίτση μίλησε για την έκρηξη των χρωμάτων, που είναι κύριο χαρακτηριστικό των έργων της Αναστασίας Τέκνου, και την ερμηνεία τους, χαρακτηρίζοντας τη ζωγραφική της κ.Τέκνου ανθρωποκεντρική, έστω κι αν σε πολλά έργα δε διακρίνεται καμία ανθρώπινη φιγούρα.

image

Ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Κορινθίων κ.Παναγιώτης Λαμπρινός μίλησε για τον πολιτισμό και την ανάγκη ανάδειξής του, ευχαριστώντας την κ.ΑγλαΪα Κυρίτση και τον κόσμο.
Τέλος, η εικαστικός κ.Αναστασία Τέκνου ευχαρίστησε το Δήμο Κορινθίων, τον κ.Παναγιώτη Λαμπρινό, την κ.Τόνια Τζαναβάρα, την κ.ΑγλαΪα Κυρίτση, που ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή της, και φυσικά τον κόσμο που την τίμησε με την παρουσία του.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Απάντηση