Είδαν τα θέματα και κατέρρευσαν μέσα στην αίθουσα – Πανικός σε δύο σχολεία της Μαγνησίας την ώρα των πανελλαδικών!

0

2296312_533_355

Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι που είδαν τα δύο παιδιά να καταρρέουν μπροστά τους, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των θεμάτων…

Κρίση πανικού υπέστησαν χθες το πρωί (20-05-2015), δύο μαθητές που έγραφαν πανελλαδικές σε εξεταστικά κέντρα της Μαγνησίας. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των θεμάτων, μια μαθήτρια στο 1ο Λύκειο Νέας Ιωνίας και ένας μαθητής στο 2ο Λύκειο Βόλου, αισθάνθηκαν αδιαθεσία και λιποθύμησαν μέσα στη σχολική αίθουσα.

Οι επιτηρητές και των δύο σχολείων αφού προσπάθησαν να συνεφέρουν τους μαθητές ειδοποίησαν ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Βόλου. Στις αίθουσες επικράτησε πανικός, με πολλούς υποψήφιους να σηκώνονται από τις θέσεις τους και να προσπαθούν να βοηθήσουν τα άτυχα παιδιά.

Οι δύο υποψήφιοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και πλέον είναι καλά στην υγεία τους. Στο πλευρό τους από την πρώτη στιγμή οι γονείς τους, που ειδοποιήθηκαν τηλεφωνικά και έσπευσαν στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Εν τω μεταξύ, με το μάθημα «Μαθηματικά Ι» συνεχίζουν σήμερα Πέμπτη 21 Μαϊου 2015, οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων- ΕΠΑΛ (Ομάδα Α’), τις πανελλαδικές εξετάσεις, μετά το μάθημα της Νεολληνικής Γλώσσας που έδωσαν την περασμένη Τρίτη.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των Πανελλήνιων Εξετάσεων 2015 διαμορφώνεται ως εξής: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, οι υποψήφιοι εξετάζονται στο αρχιτεκτονικό σχέδιο, στοιχεία μηχανών, δίκτυα υπολογιστών ΙΙ, στοιχεία ανατομίας φυσιολογίας ΙΙ, βοηθητικά μηχανήματα ΙΙ.

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας ΙΙ, στις γραμματικές εφαρμογές, στις εγκαταστάσεις κλιματισμού, στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες, στις ανθοκηπευτικές καλλιέργειες και τις ηλεκτρικές μηχανές. Την Παρασκεύή 6 Ιουνίου, στα στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάσεων, στο δομημένο προγραμματισμό, στην αγωγή προσχολικής ηλικίας, στοιχεία παθολογίας και οικοδομική.

Το Σάββατο 6 Ιουνίου, στη Ναυσιπολοϊα ΙΙ, στις μηχανές εσωτερικής καύσης ΙΙ, στη φυτική παραγωγή, στις αρχές επεξεργασίας τροφίφων και στα στοιχεία αιματολογίας, αιμοδοσίας. Την Δευτέρα 8 Ιουνίου, στα συστήματα ψηφιακών ηλεκτρονικών, στην τεχνολογία εκτυπώσεων, μηχανές πλοίου Ι, αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και διαμόρφωση τοπίου. Τέλος, στις 9 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις σύγχρονες γεωργικές επιχειρήσεις, στην υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων, στις εγκαταστάσεις ψύξης, ηλεκτροτεχνία ΙΙ και στη μεταφορά φορτίων.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος

Leave a Reply