Επειδή τα χρήματα είναι καλύτερα και επειδή η συμβουλή της μητέρας της ήταν να εκδίδεται!

Μια δικηγόρος από τη Βραζιλία εγκατέλειψε την πολλά υποσχόμενη καριέρα της, επειδή η μητέρα της τη συμβούλεψε ότι θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα αν αποφάσιζε να γίνει… πόρνη!

«Μια μέρα, η μητέρα μου έβλεπε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα όπου συνοδοί πολυτελείας εξιστορούσαν τη ζωή τους. Σαγηνεύτηκε απ’όσα παρακολουθούσε και με παρότρυνε να αλλάξω καριέρα» αποκαλύπτει η 34χρονη Κλαούντια ντε Μάρκι.

Εκτός από την παρότρυνση της μητέρας της, η πρώην δικηγόρος υποστηρίζει ότι αποφάσισε να αλλάξει καριέρα επειδή είχε κουραστεί από την εγωπάθεια των αντρών στη νομική «βιομηχανία».

Φωτογραφίες από τη ζωή της Κλαούντια ως δικηγόρου

Τώρα, η 34χρονη Κλαούντια κάνει σεξ με επιχειρηματίες ή πολιτικούς για 150 αγγλικές λίρες την ώρα ή 650 λίρες για όλη τη νύχτα.

Η μητέρα της πρώην δικηγόρου μετακόμισε πιο κοντά στο σπίτι της κόρης της για να στηρίξει την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού της Κλαούντια.

Συνοδός πολυτελείας πλέον, η 34χρονη Βραζιλιάνα υποστηρίζει ότι τον πρώτο χρόνο που εργάστηκε στη βιομηχανία του σεξ τα εισοδήματά της ήταν σχεδόν 100.000 αγγλικές λίρες, περισσότερα απ’ όσα κέρδιζε ως δικηγόρος.

«Είχα ήδη αποφασίσει ότι δεν θέλω να αποκτήσω παιδιά» εξηγεί η Κλαούντια και προσθέτει ότι δεν άντεχε την υποχρέωση να προσαρμόζεται με την καθημερινή ρουτίνα των δικηγόρων.

Εξομολογείται ότι προτιμά τον «οργασμό, πληρωμή και τέλος» και δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι της αρέσει το πρωκτικό σεξ.

Τώρα λέει ότι διώχνει πελάτες που δεν έχουν καλό… συντακτικό και προσθέτει ότι κλείνει δεύτερο ραντεβού μόνο σε όσους την εντυπωσιάζουν την πρώτη φορά.

Η Κλαούντια δηλώνει φεμινίστρια και έχει δικό της blog όπου γράφει τις εμπειρίες της αλλά δίνει και συμβουλές στους άντρες για το πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες.