Έφυγε τραυματίας, αλλά προπονείται……

0

XOLEMPAS1_486_355

Ο Χοσέ Χολέμπας δεν θα αγωνιστεί στον “τελικό” της Εθνικήςμε την Ουγγαρία, λόγω τραυματισμού, αλλά την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ στην Ιταλία αναφέρουν πως προπονείται κανονικά με τηΡόμα!

Ο διεθνής αριστερός μπακ αποχώρησε από την προετοιμασία της Γαλανόλευκης με την επίσημη δικαιολογία να κάνει λόγο για κάκωση αριστερού ημιθωρακίου.

Σύμφωνα όμως με ιταλικά ρεπορτάζ συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της Ρόμα! Τόσο η Corriere dello Sport όσο κι η Tuttosport αναφέρουν ότι ο Διεθνής άσος είναι καλά και προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα

Η στάση του Χολέμπας προκαλεί φυσικά απορίες, από τη στιγμή που μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί μόνο σε έναν αγώνα με την Εθνική, στην πρεμιέρα των προκριματικών του 2016 με την Ρουμανία (έκανε το πέναλτι που απέφερε την ήττα). Στα υπόλοιπα παιχνίδια ήταν εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού…

Άξιο αναφοράς, πως από την Ιταλία υπάρχουν καιρούς σενάρια που θέλουν τον Χολέμπας να μη δείχνει πλέον την ίδια διάθεση να ενισχύσει την Εθνική.

Leave a Reply