Έφοδος με βαριοπούλες στο σπίτι της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη!

0

latsi

 

Έφοδο στο σπίτι της οικογένειας Λάτση στην Εκάλη πραγματοποίησε ομάδα αγνώστων που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες λίγο μετά τις 6 το απόγευμα χθες .

 

Συγκεκριμένα, την καταδρομική ενέργεια πραγματοποίησαν περίπου 20 νεαροί που φορούσαν μαύρα κράνη και επέβαιναν σε 10 μοτοσικλέτες με καλυμμένες τις πινακίδες τους.

Μόλις έφτασαν στη συμβολή της Πλατείας Βασιλέως Παύλου με την οδό Πεντέλης, κατέβηκαν, έγραψαν συνθήματα με σπρέι στην εξωτερική περίφραξη και προκάλεσαν φθορές με βαριοπούλες σε αυτή και στα αλεξίσφαιρα τζάμια των εξωτερικών φυλακίων της οικίας.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, παρά τις εκτεταμένες έρευνες της Αστυνομίας που ακολούθησαν όμως, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

Την Kαταδρομική επίθεση  πραγματοποίησε η αναρχική ομάδα Ρουβίκωνας με αφορμή το θάνατο εργαζομένων στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Σε κείμενο που ανήρτησε η συγκεκριμένη ομάδα στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org χαρακτηρίζει την ενέργειά τους ως «δυναμική παρέμβαση» και παραπέμπει σε ρήση ιταλού αναρχικού, του Σαντέ Κασέριο:«Όταν, υποχρεωμένοι από την ανάγκη και με αντάλλαγμα λίγο ψωμί, πουλάμε την κούραση και τον ιδρώτα μας, διασφαλίζοντας τη ζωή σας, τις χαρές σας, την ασφάλειά σας, καλά γνωρίζουμε ότι σας παρέχουμε τη φιλοξενία της ευζωίας και ως εκ τούτου δεν νιώθουμε ότι σας χρωστάμε κάτι».

Στη συνέχεια, μεταξύ άλλων, κατηγορούν τα δύο κυβερνητικά κόμματα ότι κάνουν σκόπιμα τα «στραβά μάτια στις εγκληματικές πρακτικές των αφεντικών, συμβάλλοντας έτσι στην τέλεση πολλών παρόμοιων δολοφονιών. Είναι συνένοχοι των αστών, που στο όνομα της ανάπτυξης και του εθνικού συμφέροντος, επιβάλουν συνθήκες κάτεργων στους χώρους εργασίας. Το κροκοδείλια δάκρυα από εκπροσώπους του κράτους έχουν σαν σκοπό μόνο να ρίξουν στάχτη στα μάτια των σύγχρονων μισθωτών σκλάβων του κεφαλαίου».

usay.gr

Leave a Reply