«Εφιάλτης» η πενθήμερη: Πώς ανάγκασαν συμμαθητές τους σε άσεμνες πράξεις

0

«Εφιάλτης» η πενθήμερη: Πώς ανάγκασαν συμμαθητές τους σε άσεμνες πράξεις

Μαθητές ακινητοποίησαν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrisnews.com,  δύο παιδιά που κοιμόντουσαν ανυποψίαστα στα δωμάτιά τους και τους εξανάγκασαν σε απρεπείς πράξεις και «δοκιμασίες», βιντεοσκοπώντας τις «άρρωστες» σκέψεις τους

Σε «εφιάλτη» μετατράπηκε η πενθήμερη εκδρομή για δυο μαθητές Λυκείου του Πύργου,σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrisnews.com, εξαιτίας της απρεπούς και προκλητικής επίθεσης που δέχθηκαν από συμμαθητές τους, ενώ κοιμόντουσαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμεναν, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ομάδα δυο ή τριών μαθητών (τουλάχιστον), απευθύνθηκαν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, ισχυριζόμενοι ότι έχασαν την κάρτα εισόδου στο δωμάτιό τους και απέσπασαν από τον υπάλληλο την κάρτα του δωματίου των δυο συμμαθητών τους.

Με αυτό τον τρόπο, μπήκαν στο δωμάτιο και αφού τους αιφνιδίασαν – καθώς τα δυο παιδιά κοιμόντουσαν – τους ακινητοποίησαν και τους εξανάγκασαν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε απρεπείς πράξεις και «δοκιμασίες», που δεν μπορούν να περιγραφούν. Μάλιστα, άλλος μαθητής που συμμετείχε στην… πλάκα, φρόντισε να βιντεοσκοπήσει το περιστατικό, για να υπάρχουν και… πειστήρια για το «κατόρθωμά» τους.

Leave a Reply