ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας

0

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου Περαχώρας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στην Hellenic Cables για την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημα για δωρεά εξοπλισμού Συγκροτήματος Δασοπυρόσβεσης, αποτελούμενο από μία δεξαμενή 1.000 λίτρων και αντλία δασοπυρόσβεσης συνολικής αξίας 3,000 € στον σύλλογό μας. Η προσφορά αυτή είναι πολύτιμη καθώς αναβαθμίζει το έργο του συλλόγου μας στην καταστολή δασικών πυρκαγιών και διαφόρων περιστατικών πυρκαγιάς στις οποίες πάντα συμμετέχουμε.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε και προσωπικά στον CEO της Hellenic Cables κο Αλέξιο Αλεξίου, στην κα Άλνια Ζουμπούλη Category Manager του Ομίλου Βιοχάλκο, την κα Χριστίνα Νεοφώτιστου Management Systems & Sustainability Officer, την κα Εριέττα Παπαδογιάννη και τον κο Κωνσταντίνο Βαβαρούτα.

H Hellenic Cables μας δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, την ευαισθησία της προς το περιβάλλον και στηρίζει έμπρακτα τον Εθελοντισμό.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Εκ μέρους του Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας