Ευχαριστήρια ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής 2on2 Foot Tennis

0

Ως οργανωτική επιτροπή του 2on2 Foot Tennis νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν να καθιερωθεί αυτός ο νέος θεσμός στην πόλη μας την Κόρινθο. Να ξεκινήσουμε από το Δήμο Κορινθίων και τον δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο καθώς και τον αντιδήμαρχο Γιάννη Καρασάββα.

Το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων με τον πρόεδρο του κ. Θεμη Κουτσογκιλα και τη διευθύντρια Τόνια Τζαναβάρα για την υποστήριξη τους και σε υλικό και σε ανθρώπους που βοήθησαν στη διεξαγωγή. Την αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας και κυρίως τον αστυνομικό Διευθυντή Χαράλαμπο Τετράδη για την εξαιρετική συνεργασία και την αμέριστη βοήθεια τους στην τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας τους εθελοντές και τους συνεργάτες μας, που επί 3 μέρες πρόσφεραν τον καλύτερο τους εαυτό για την άψογη διεξαγωγή της διοργάνωσης. Τα τοπικά ΜΜΕ που βοήθησαν στην προβολή του νεοσύστατου θεσμού ώστε να υπάρχει πλούσιο υλικό για την προώθηση του.

Τους αθλητές που συμμετείχαν και προσέφεραν πλούσιο θέαμα στο κοινό. Ευελπιστούμε του χρόνου να υπάρχουν οι υγειονομικές συνθήκες ώστε να γίνει μια μεγάλη γιορτή το τριήμερο αυτό για όλη την πόλη.

Απάντηση