Έδειραν τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή στο Μαρούσι

0

germenis_marousi1_473_355

Επεισόδιο με άγριο ξυλοδαρμό του Χρυσαυγίτη βουλευτή Γιώργου Γερμενή σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, σε καφετέρια στο Μαρούσι.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, βρισκόταν μαζί με τον αστυνομικό του Αντώνη Γρέγου, ο οποίος συνόδευε τη σύζυγο του απόντος βουλευτή σε καφετέρια της περιοχής.

Περίπου 20 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, τους επιτέθηκαν ξυλοκοπώντας τον βουλευτή του ναζιστικού κόμματος. Στον βουλευτή προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από φαρμακείο της περιοχής, ενώ ο Γ. Γερμενής έχει μεταφερθεί στον Ερυθρό Σταυρό.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, οι άγνωστοι ακινητοποίησαν τον Χρυσαυγίτη βουλευτή με σπρέι πιπεριού και έπειτα χτύπησαν με σιδερολοστούς σε πρόσωπο και σώμα. Το πρόσωπό του είναι εμφανώς παραμορφωμένο. Η ομάδα των επιτιθέμενων απείλησαν τον αστυνομικό που τον συνόδευε (από την φρουρά του Αντώνη Γρέγου) να μην κάνει κίνηση γιατί “θα είχε την ίδια τύχη”, ενώ δεν πείραξαν καθόλου τη σύζυγο του Αντώνη Γρέγου που βρισκόταν μαζί τους.

Πληροφορίες που ήθελαν τον αστυνομικό να πυροβολεί στον αέρα για εκφοβισμό, δεν επιβεβαιώνονται από την αστυνομία, ούτε και από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Στον Ερυθρό Σταυρό, όπου μεταφέρθηκε ο τραυματισμένος βουλευτής, μετέβη και ο Ηλίας Κασιδιάρης για να βρεθεί στο πλευρό του.

πηγη

Δείτε τι λέει  ο φαρμακοποιός που του έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Απάντηση