Εχει παραιτηθεί η πρώην Βουλευτής Κορινθίας Αθηνά Κόρκα από την διεκδίκηση αναδρομικών

0

Μετά από καινούργια δημοσιεύματα περί λίστας βουλευτών που διεκδικούν αναδρομικά νόμιμες αμοιβές, η πρώην βουλευτής Κα Αθηνά Κόρκα έκανε την ακόλουθη δήλωση:..

“Παρόλο που δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνω τα λεγόμενα μου, όπως και το 2012 καθώς και το 2016, θεωρώ καθήκον μου να αποκαταστήσω το όνομα μου, μετά από πληθώρα αυθαίρετων δημοσιευμάτων που αναπαράγουν λίστες από το 2011, αναφορικά με 117 συναδέλφους βουλευτές και πρώην βουλευτές που διεκδικούν νόμιμες αναδρομικές αμοιβές.
Όσων με αφορά, όπως ανακοίνωσα και στο παρελθόν, έχω παραιτηθεί από τη διεκδίκηση αναδρομικών αμοιβών για τα χρόνια που ήμουν βουλευτής από το 2011, με τις υπ’ αριθμ. 35617/29.12.2011 και 35619/29.12.2011 παραιτήσεις μου στο πρωτοδικείο Αθηνών.

Σε μια εποχή που οι ψευδείς ειδήσεις κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρώ ότι είναι καθήκον του κάθε Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης να κάνει έγκυρο ρεπορτάζ πριν δημοσιεύσει ή αναδημοσιεύσει λίστα ονομάτων σωρηδόν, ώστε να παρέχει πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση στους αναγνώστες, ακροατές ή τηλεθεατές του.”

Leave a Reply