ΕΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την μικροπολιτική κατά των αγροτών

0

Όπως είναι γνωστό, έγινε δεκτό με μεγάλη ικανοποίηση από τον αγροτικό κόσμο με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης στις 15 Οκτωβρίου τροποποιήθηκε ο κανονισμός του ΕΛΓΑ επιτρέποντας στον οργανισμό να κινείται με μεγαλύτερη ευελιξία και στην παρούσα φάση να μπορέσει να πληρώσει προκαταβολή της αποζημίωσης στους πληγέντες παραγωγούς από τον ΙΑΝΟ.

Και ενώ κανείς θα περίμενε η συγκεκριμένη τροπολογία να έβρισκε σύμφωνα όλα τα κόμματα (πόσο μάλλον το ΣΥΡΙΖΑ που είχε σηκώσει εκ του ασφαλούς φυσικά το θέμα πολύ ψηλά) οι μικροπολιτικές σκοπιμότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης οδήγησαν την Κ.Ο. να μην ψηφίσει διαψεύδοντας ακόμα και τους πιο αισιόδοξους πως για μία φορά θα πρυτανεύσει η κοινή λογική.

Στην Ένωση Συνεταιρισμών Κιάτου φυσικά αυτό δεν μας εξέπληξε… ζήσαμε στο πετσί μας την ολοκληρωτική (για να μην τη χαρακτηρίσουμε αλλιώς) νοοτροπία της προηγούμενης κυβέρνησης και λίγο έλειψε να βρεθούμε στον δρόμο έχοντας υποστεί μία καθαρά πολιτική δίωξη.

Ελπίζουμε όμως ότι και οι πλέον δύσπιστοι κατάλαβαν πλέον την πλήρη απαξίωση του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Έλληνα παραγωγό και την παντελή άγνοια και αδιαφορία της ηγεσίας του για τα αληθινά προβλήματα τη ς κοινωνίας. Για το Δ.Σ. της ΕΑΣ Κιατου.

Ο Πρόεδρος

Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος

Απάντηση