Συνεχίζεται σήμερα και την Δευτέρα 16/11/2015 το πρωτάθλημα της VOLLEY LEAGUE – “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” με τους αγώνες της 1ης Αγωνιστικής η οποία είχε αναβληθεί λόγο της γνωστής αποχής των διαιτητών.
Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ταξιδεψε για την Θεσσαλονίκη , όπου στις 20:00 μμ θα αντιμετωπίσει το Πρωταθλητή Π.α.ο.κ σε ένα ομολογουμένως δύσκολο παιχνίδι.
Μετά και το τέλος της πρωινής προπόνησης ,δηλώσεις στο site της ομάδας έκαναν ,ο προπονητής μας Γ Χριστόπουλος ,και ο αρχηγός μας Μανώλης Δημητριάδης.

image

Δηλώσεις
Γ Χριστόπουλος : Παίζουμε το τρίτο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι αυτή την φορά με τον περυσινό Πρωταθλητή , που και φέτος είναι ενισχυμένος και έχει σαν στόχο να επαναλάβει την περσινή του πορεία.
Εμείς είμαστε μια νέα και καλή ομάδα που από παιχνίδι σε παιχνίδι προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι και να βελτιωνόμαστε στο μπλοκ – άμυνα ,στο σέρβις ,και στην υποδοχή –επίθεση .
Η ομάδα είναι πεισμωμένη από το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Φοίνικα όπου έπαιξε καλά ,αλλά δεν πήρε αυτό που της άξιζε.
Στον αυριανό αγώνα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας ,και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο ότι καλύτερο μπορούμε χωρίς άγχος ,και πάντα σεβόμενοι το όνομα του αντιπάλου μας .
Το παιχνίδι έχει φαβορί και αυτός είναι ο Π.α.ο.κ ,εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Μαν Δημητριάδης : Εχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας ,ο Πα.ο.κ είναι το φαβορί του παιχνιδιού καθώς εχει κρατήσει τον βασικό του κορμό , αλλά έχει πλαισιωθεί και από 2 νέους και ικανούς ξένους παίκτες.
Εμείς από την πλευρά μας είμαστε νέα ομάδα που κάνει μια νέα αρχή ,και από αγώνα σε αγώνα δείχνει την βελτιωσή της , γίνεται καλύτερη , και μαθαίνει από τα λάθη της.
Πιστεύω ότι αν πιέσουμε τον Π.α.ο.κ και φτάσουμε το παιχνιδι όπως το φτάσαμε στην Σύρο να διεκδικούμε κάτι αυτή την φορά θα τα καταφέρουμε