Δύσκολο παιχνίδι με το Φοίνικα Σύρου για τον Παμβοχαικο

0

image

Ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η προετοιμασία της ομάδος μας ενόψει του Κυριακάτικού εκτός έδρας αγώνα με τον Φοίνικα στη Σύρο.
Έτσι βρεθήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο ,και μετά το τέλος της προπόνησης μίλησαν στο site της ομάδας ο Προπονητής μας Γ Χριστόπουλος ,και από τους παίκτες μας ο Δ Ωρολογάς , και Παν Πελεκούδας (που επιστρέφει ως αντίπαλος μετά από 2 σεζόν στην Σύρο).
Πρώτος μας μίλησε ο προπονητής μας και μας δήλωσε τα εξής:
Δίνουμε το δεύτερο από τα τρία δύσκολα παιχνίδια στην αρχή του πρωταθλήματος ,με μια πολύ καλή ομάδα εκτός έδρας και σε ένα γήπεδο που ο κόσμος του Φοίνικα δημιουργεί πολύ ωραία ατμόσφαιρα που «σπρώχνει» και ενθαρρύνει την ομάδα του.
Εμάς δεν μας αγχώνει αυτό το παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε μέσα από το παιχνίδι μας ,την αγωνιστικότητα μας , και το πάθος μας για το καλύτερο .
Εμείς θα αγωνιστούμε για το κάτι παραπάνω .
Πάμε πάνοπλοι , χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών.

image

Δ . Ωρολογάς :
Είναι μια δύσκολή αποστολή , απέναντι σε μια καλή ομάδα ,με φοβερό κοινό που αποτελεί τον 7ο της παίκτη , και προέρχεται και από εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα.
Ξέρουμε τα πλεονεκτήματα της ,και εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κρατήσουμε σε καλά επίπεδα την υποδοχή μας , για να μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να έχουμε τύχη.

image

Παν Πελεκούδας:
Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Σύρο όπου είχα μια καλή σεζόν ,και πολύ καλή σχέση τόσο με τον φίλαθλο κόσμο της (μου έχει λείψει η ατμόσφαιρα του γηπέδου της Σύρου) ,όσο και με τον πρόεδρο της ομάδας τον κο Παλιόπορτα.
Είμαι χαρούμενος που θα δώ φίλους ,αλλά και τον επίτιμο πλέον πρόεδρο της ομάδας .
Από την πλευράς μας σαν Παμβοχαϊκός πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι , και πιστεύω ότι θα παίξουμε έτσι ώστε να τους δυσκολέψουμε αρκετά ,και να είναι πιο εύκολο το δικό μας έργο

Leave a Reply