Δύο νεκροί από μαχαιρώματα στις φυλακές Κορυδαλλού-21 τραυματίες μετά από συμπλοκή Αλβανών και Αράβων με Πακιστανούς

0

newego_LARGE_t_1101_54009794

Δύο νεκροί και 21 τραυματίες από χτυπήματα με αυτοσχέδια μαχαίρια – Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία κάνει λόγο και για τρίτο νεκρό
– Στο σημείο έσπευσαν 10 ασθενοφόρα που μετέφεραν τουςτραυματίες στο Τζάνειο
– Οι φασαρίες άρχισαν στην τρίτη πτέρυγα των φυλακών, όταν ομάδα Αλβανών και Αράβων επιτέθηκε σε Πακιστανούς

Οι δύο νεκροί βρίσκονται στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Έντεκα από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο θεραπευτήριο του σωφρονιστικού καταστήματος.

Το ΕΚΑΒ κινητοποιήθηκε για να μεταφέρει ακόμη δέκα αλλοδαπούς τραυματίες σε δημόσια νοσοκομεία ενεργοποιώντας οκτώ ασθενοφόρα τα οποία έφτασαν στις φυλακές μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που ειδοποιήθηκε το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας. Ήδη οι τρεις κρατούμενοι με τα σοβαρότερα τραύματα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας το οποίο δεν εφημέρευε, διαθέτει όμως την υποδομή προκειμένου οι τραυματίες να νοσηλευτούν φρουρούμενοι.
Οι υπόλοιποι επτά κρατούμενοι που αναμένεται να μεταφερθούν για νοσηλεία σε δημόσια νοσοκομεία βρίσκονται ακόμη στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε μετά το δείπνο και προτού οι κρατούμενοι επιστρέψουν στα κελλιά τους. Οι δύο ομάδες που συνεπλάκησαν χρησιμοποίησαν αυτοσχέδια μαχαίρια. Αστυνομικές και δικαστικές πηγές λένε ότι η αιτία του πρωτοφανούς επεισοδίου δεν έχει αποσαφηνιστεί.

Απάντηση