Δύο νέες συμβάσεις υπέγραψε για την Κορινθία ο Περιφερειάρχης

0

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κος Παναγιώτης Νίκας χθες Τετάρτη 1η Ιουνίου, επισκέφτηκε τα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας, όπου υπέγραψε μια προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης, με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ Νο1 ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ (ΙΣΟΠΕΔΟΙ ΚΟΜΒΟΙ- ΣΥΜΒΟΛΕΣ ΟΔΩΝ)» προϋπολογισμού 1.000.000 €.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην έναρξη του έργου: «ανάπλαση της χερσαίας ζώνης του λιμένα Λουτρακίου», προϋπολογισμού 4.140.943,73 ευρώ, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014 – 2020», για το οποίο υπογράφηκε από τον δήμο εργολαβική σύμβαση και σύντομα ξεκινά η υλοποίησή του.

Τέλος, ο περιφερειάρχης, είχε συνάντηση στα γραφεία της Μητρόπολης Κορίνθου, με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Διονύσιο, κατά την διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για την ένταξη στο ΠΕΠ του έργου: «αλλαγή χρήσης υπάρχοντος ισογείου κτίσματος σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων -μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα- ισόγεια προσθήκη κατ’ επέκταση, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και αλλαγή όψεων», προϋπολογισμού 1.835.200 ευρώ, στο Γηροκομείο Κορίνθου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Π.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Leave a Reply