Δωδεκάχρονος προσπάθησε να εξαναγκάσει 9χρονη σε cybersex!

0

Δωδεκάχρονος προσπάθησε να εξαναγκάσει 9χρονη σε cybersex!

Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την απίστευτη υπόθεση έπειτα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού – Σε βάρος του αγοριού σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου

Ένα συγκλονιστικό και ιδιαίτερα ανησυχητικό περιστατικό με θύμα ένα κοριτσάκι εννέα ετών και θύτη έναν 12χρονο, έφερε στο «φως» η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κι όμως, στη νέα αυτή υπόθεση που «γεννά» προβληματισμούς αναφορικά με την ασφάλεια των νέων στο Διαδίκτυο, το αγόρι προσπάθησε να εξαναγκάσει το κοριτσάκι σε cybersex, δηλαδή σε σεξ μέσω Ίντερνετ, όπως αποκαλύφτηκε από τα μηνύματα που ο 12χρονος είχε στείλει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της 9χρονης.

Οι αρχές άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση έπειτα από καταγγελία της μητέρας του κοριτσιού η οποία ισχυρίστηκε πως άγνωστοι προσέγγισαν διαδικτυακά την 9χρονη και σε συνομιλία που είχαν, μέσω chat, την προέτρεψαν σε διαδικτυακές πράξεις που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Αμέσως ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές και διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης. Στη συνέχεια ακολούθησε διαδικτυακή αστυνομική έρευνα, σε συνεργασία με τις εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης και βρέθηκε πως η επίμαχη σύνδεση διαδικτύου ανήκει σε μια 42χρονη.

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πραγματοποίησαν σήμερα πρωί έρευνα στο σπίτι της γυναίκας, στην Αττική, κατά την οποία διαπιστώθηκε η εμπλοκή του 12χρονου γιου της.

Όπως αποκαλύφτηκε, ο 12χρονος διαχειριζόταν τους επίμαχους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω των οποίων πραγματοποιούνταν η κακόβουλη δραστηριότητα. Μάλιστα, στο σπίτι βρέθηκε και  κατασχέθηκε και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικου και προσέλκυση ανήλικου για γενετήσιους λόγους, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Leave a Reply