Δραγασάκης: θα παρουσιάσουμε μέτρα στους εταίρους μας στις 9 Μαρτίου

0

Στο Eurogroup της 9ης Μαρτίου ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών θα παρουσιάσει συγκεκριμένες μεταρρυθμίσεις στους ομολόγους του της Ευρωζώνης, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης μετά το πέρας διευρυμένης σύσκεψης του οικονομικού επιτελείου, το απόγευμα της Δευτέρας, στο υπουργείο Οικονομικών.

dragasakis

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης και συγκεκριμένα το πώς μπορούν να συνδυαστούν οι μεταρρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της κυβέρνησης με τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο κείμενο της συμφωνίας με το Eurogroup.

Όπως έγινε γνωστό, στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας θα παρουσιαστεί συγκεκριμένο πακέτο μεταρρυθμίσεων, τα οποία άλλα θα είναι ποσοτικοποιημένα και άλλα όχι.

Στη συνάντηση μετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη και Δημήτρης Μάρδας και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Προηγήθηκε, στις 14:00, σύσκεψη του κ. Βαρουφάκη με τον κ. Μάρδα, την σύμβουλό του υπουργού Έλενα Παναρίτη και τον επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ Στέλιο Παπαδόπουλο με θέμα τα ταμειακά διαθέσιμα.

Πηγή: in.gr

Leave a Reply