Δόθηκαν οι δωρεες από το ίδρυμα Θεοδώρου

0

image

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Αυγούστου του 2015, η εκδήλωση για τη χορηγία των υποτροφιών σε 21 φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από το «Ίδρυμα Βραβείων & Υποτροφιών Νικολάου Θεοδώρου».
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων, όπου παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ως Πρόεδρος του παραπάνω Ιδρύματος καθώς και το μέλος και καθηγητής του πενταμελούς Συμβουλίου του Ιδρύματος, Βασίλης Καρδάρας.

image

Ο Βασίλης Καρδάρας τόνισε ότι οι επιλεγέντες σπουδαστές για να λάβουν το βοήθημα των 1350 € έκαστος, γίνεται, με γνώμονα εκπαιδευτικά και κοινωνικά κριτήρια τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπει το καταστατικό του Ιδρύματος.
Ευχήθηκε στα παιδιά καλή επιτυχία και καλή συνέχιση των σπουδών τους πετυχαίνοντας όλους τους στόχους τους οποίους έχουν θέσει.
Από τη μεριά του ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ευχαρίστησε τους σπουδαστές, τους γονείς αλλά και τα ΜΜΕ για τη προβολή που αφιερώνουν στο παραπάνω θέμα.

image

Επίσης ευχαρίστησε το ίδρυμα καθώς και τους εκπροσώπους του Ιδρύματος οι οποίοι έκαναν όλες τις ενέργειες, τις διαδικασίες, την αξιολόγηση για να δοθούν οι σημερινές υποτροφίες

Απάντηση