Διοργάνωση 11ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Παλαιμάχων στο Λουτράκι

0
1
O Αύγουστος στο Λουτράκι έχει λάμψη αστέρων του Διεθνούς Βόλεϊ καθώς την Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016 ξεκινούν οι αγώνες του 11ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Βόλεϊ Παλαιμάχων υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Προπονητικού κέντρου SPORTCAMP.
LOGO_GLOBAL CUP 2016
Το SPORTCAMP, για ακόμα μια χρονιά φέρνει για άλλη μια χρονιά την κορυφαία  διοργάνωση τοποθετώντας την πόλη του Λουτρακίου στους σημαντικούς αθλητικούς προορισμούς.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του κλειστού δημοτικού γηπέδου Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος», πάντα με δωρεάν είσοδο για να έχουν όλοι οι λάτρεις του αθλήματος τη μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά θρυλικές αθλητικές προσωπικότητες.
. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συμμετέχουν οι  εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών Καναδα, Ρωσσίας, Γερμανίας και Ελλάδας.
2
Η διοργάνωση δίνει τη δυνατότητα στην περιοχή μας να δεχθεί 100αδες αθλητές και συνοδούς και να τους προσφέρει τις υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες.
Το SPORTCAMP έχει φέρει σχεδόν 100 ομάδες τα τελευταία χρόνια που συμμετείχαν στα 7 πρωταθλήματα που διοργανώσαμε φέρνοντας στην πόλη μας στο σύνολο πάνω από 1000 αθλητές και συνοδούς που συνδύασαν τις διακοπές τους με την αγωνιστική δραστηριότητα ενώ παράλληλα διαφημίσαμε το Λουτράκι στην Ευρώπη και τον κόσμο.
3
Παράλληλα το SPORTCAMP έχει γίνει ο μόνιμος προορισμός σε σημαντικές ομάδες για την ετήσια καλοκαιρινή προετοιμασία τους χάριν της τεχνογνωσίας μας και τις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις μας.
Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τους αγώνες, το ακριβές αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 17 Αυγούστου στην τεχνική συνάντηση των Αρχηγών των ομάδων, ενώ θα δημοσιευτεί στην ακόλουθη σελίδα:
Για το τουρνουά μίλησε στο eKorinthos ο διοργανωτής κ. Σπύρος Καραβούλης.

Leave a Reply