Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις εκλογές και εδώ στο ekorinthos έχουμε καταφέρει να έχουμε μία αρκετά καθαρή εικόνα για όλες τις περιοχές πλην του Δήμου Ξυλοκάστρου και του Δήμου Βέλου-Βόχας.

Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε βήμα σε εσάς τους αναγνώστες μας με ένα γκάλοπ για το ποιος πιστεύετε θα είναι ο επόμενος δήμαρχος.

Οι δημοσκοπήσεις μέσω internet δεν είναι 100% αδιάβλητες όμως έχουμε διασφαλίσει την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια. Ξεκαθαρίζουμε ότι καμία ηλεκτρονική δημοσκόπηση που γίνεται με ανώνυμους χρήστες δε μπορεί να είναι 100% ακριβής και σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συγκριθεί με μια που γίνεται από διαπιστευμένη εταιρια.

Ετσι η δημοσκόπηση που θα βγει αύριο το πρωί μετά τις 9:00 στον αέρα θα εχει σκοπό να πάρουμε μία ιδέα για το πώς κινούνται τα προεκλογικά στην περιοχή του Δήμου Βέλου-Βόχας που θα είναι και ο πρώτος που θα ξεκινήσουμε.

Το eKorinthos.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τα τελικά αποτελέσματα και αν αντιληφθούμε ηλεκτρονικό τρόπο χειραγώγησης των αποτελεσμάτων μπορούμε να την κατεβάσουμε χωρίς αιτιολόγηση.