ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ: Δημιουργία ενιαίου συνδυασμού στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητήριου

0
Ξεκάθαρες και ειλικρινείς σχέσεις με τους δημοσιογράφους και η δημιουργία οράματος για το Επιμελητήριο, ήταν δυο βασικά χαρακτηριστικά κατά τη σημερινή πρώτη συνάντηση του Δημήτρη Ραψωματιώτη με ορισμένους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε., με αφορμή την έναρξη της εκλογικής χρονιάς για το Επιμελητήριο Κορινθίας.
Οι θέσεις του κυρίου Ραψωματιώτη:
«Προσωπικά, είχα σχεδιάσει, με την έναρξη της χρονιάς να τεθεί η αρχή για τη διερεύνηση δημιουργίας των προϋποθέσεων για μια άλλη λογική και φιλοσοφία που θα πρέπει να περάσει στο Επιμελητήριο.
Η σημερινή ημέρα έχει να κάνει με δυο αφετηρίες τόνισε. Πρώτα, να ζητήσω από εσάς, ξεκάθαρα και ειλικρινά, να μου απαντήσετε εάν θα είστε δίπλα μου, σε μια τέτοια προσπάθεια. Δεύτερον, δηλώνω ότι, επίσημα πλέον, ξεκινάω τις επαφές και τις συζητήσεις με επιχειρηματίες για τη δημιουργία ενός ενιαίου και μοναδικού συνδυασμού για τις επικείμενες εκλογές στο Επιμελητήριο.
Όλες μου οι κινήσεις και οι ενέργειες, να ξέρετε ότι θα έχουν ένα και μόνο χαρακτηριστικό, την ειλικρίνεια για ένα και μοναδικό όραμα «για ένα Επιμελητήριο, σπίτι του επιχειρηματία», που να μπορεί και να θέλει να δώσει ελπίδα και στήριξη στα μέλη του.»

 

Leave a Reply