Δημήτρης Κοπελούζος: Η επένδυση στα αεροδρόμια, θετικό σήμα για Ελλάδα και αγορές – Δημιουργούμε 70.000 θέσεις εργασίας

0

Μέχρι και 70.000 θέσεις εργασίας υπόσχονται οι επικεφαλής της κοινοπραξίας Fraport – Slentel σε σημερινή συνέντευξη Τύπου. Η 40ετή παραχώρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στο ελληνογερμανικό σχήμα, θα προσφέρει για κάθε 1.000.000 επιβάτες, 3.000 νέες θέσεις εργασίας, βοηθώντας έτσι την ελληνική οικονομία ποικιλοτρόπως. Αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του «ομίλου Κοπελούζος», Δημήτρης Κοπελούζος (μέτοχος στην Fraport Greece), στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου. Συγχρόνως, επεσήμανε πως το έργο διευκολύνει την πρόσβαση της Ελλάδας στις αγορές, δεδομένου ότι έχει εξασφαλίσει δανεισμό από μεγάλα διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Επιπροσθέτως, ο δρ Στέφαν Σούλτε, πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Fraport AG, υπογράμμισε ότι η επένδυση της Fraport αποτελεί θετικό οιωνό για τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Μια νέα εποχή ανοίγει για την Ελλάδα, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport Greece Αλεξάντερ Ζίνελ. «Κάναμε αυτό που πολλοί θεωρούσαν αδύνατο, όχι μέσα σε μια μέρα αλλά σε μια στιγμή», όπως είπε χαρακτηριστικά. Συνέχισε, τονίζοντας πως η Fraport Greece, είναι ένας οργανισμός που πριν απο ένα χρόνο δεν υπήρχε κι όμως κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Η Ελλάδα, αποτελεί «το άρμα του τουρισμού» και εμείς με την σειρά μας θέλουμε να κάνουμε τους Έλληνες περήφανους γι αυτή την επένδυση.

 

 

 

http://mononews.gr/news-oikonomia-epixeiriseis-dimitris-kopelouzos-ependisi-sta-aerodromia-thetiko-sima-gia-ellada-ke-agores-dimiourgoume-70000-thesis-ergasias/140247

Απάντηση