Διήμερο σεμινάριο Διαιτητών/Κριτών kickboxing Tatami Styles στο Ξυλοκαστρο

0

image

Σεμινάριο Διαιτητών/Κριτών kickboxing Tatami Styles
Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης σε συνεργασία με τον διαπιστευμένο διεθνή Διαιτητή του kick boxing και μέλος της επιτροπής διαιτησίας της ΠΟΚ, κ. Μίλτο Παναγάκο, διοργανώνει στις 30 και 31 Ιανουαρίου 2016, στη πόλη του Ξυλοκάστρου, πανελλήνιο σεμινάριο διαιτητών και κριτών, στα στυλ του ταταμι  (point – light – kick light) του αθλήματος, με την ονομασία “Πρόμαχος ο Πελληνεύς”.
Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα της ΠΟΚ και στόχο έχει την εξειδίκευση και αναβάθμιση των συμμετεχόντων, την προβολή του αθλήματος του kick boxing, καθώς και την πολιτιστική προσφορά του τόπου στον αθλητισμό.
Ο κος Παναγιώτης Καλύβας Αντιδήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης,  θα προλογίσει το σεμινάριο, στο οποίο θα γίνουν και αναμνηστικές βραβεύσεις. Στο πρακτικό σκέλος του σεμιναρίου, θα λάβει μέρος υποστηρικτικά, ο τοπικός σύλλογος Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΟ, αναγνωρισμένο μέλος της ΠΟΚ, με τον προπονητή του κ. Δημήτρη Καπέλλο και αθλητές του συλλόγου. Ο κος Μίλτος Παναγάκος , τόνισε ιδιαίτερα τη συμβολή των τοπικών φορέων και του γεγονότος ότι το Ξυλόκαστρο αποτελεί πόλο έλξης επισκεπτών όλο το χρόνο και για πλήθος δραστηριοτήτων.

Leave a Reply