Διέρρευσε το πρώτο draft του σεναρίου του «Spectre»

0

Μεταξύ των πολλών terrabyte πληροφοριών που υπήρχαν στους servers της Sony που hackαρίστηκαν, φαίνεται πως βρισκόταν και ένα από τα πρώτα draft του σεναρίου της νέας ταινίας James Bond, του «Spectre».

Την ανακοίνωση έκανε η εταιρία παραγωγής, EON Productions, επισημαίνοντας ότι το σενάριο αποτελεί προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας, και ότι αν κάποιος τρίτος αποφασίσει να το δημοσιεύσει, θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις.

Παράλληλα, κάποια mail μεταξύ των παραγωγών της Sony και της EON αποκαλύπτουν τριβές μεταξύ των δύο εταιριών, οι οποίες έχουν να κάνουν με το πιθανολογούμενο budget της ταινίας, που στα χαρτιά πλησιάζει τα 300 εκ δολάρια, αλλά σύμφωνα με τα mail το τελικό κόστος θα είναι αρκετά πιο πάνω αν δεν υπάρξουν κάποιες εκπτώσεις στο σενάριο.

Το «Spectre» σκηνοθετεί ο Sam Mendes σε σενάριο John Logan, Neal Purvis και Robert Wade και θα πρωταγωνιστούν πέραν του Daniel Craig, οι Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Andrew Scott, Monica Bellucci, Jesper Christiansen και Dave Bautista.

Φήμες που θέλουν την παραγωγή της ταινίας να αναστέλλεται προσωρινά διαψεύδονται από τη Sony.

Η ταινία αναμένεται τον Νοέμβριο του 2015.

Leave a Reply