Διαγωνισμός #showyoucare από το wecare.gr κερδίστε δωροεπιταγή

0

Το κορυφαίο online φαρμακείο wecare.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό στο Instagram με τίτλο #showyoucare και δώρα συνολικής αξίας 450 ευρώ. Ταυτόχρονα, εγκαινιάζει το λανσάρισμα του νέου του health & beauty blog.

Με αφορμή το λανσάρισμα του “The Care Blog”, το wecare.gr σε καλεί να δείξεις πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Με βασικό σύνθημα το #showyoucare, το wecare.gr σε καλεί να εκφράσεις το πόσο νοιάζεσαι για τους ανθρώπους που αγαπάς και να κερδίσεις τόσο εσύ όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα από μία δωροεπιταγή αξίας 150 ευρώ ο καθένας για τις αγορές σας στο wecare.gr.

Πώς συμμετέχεις στο διαγωνισμό #showyoucare

Είναι απλό. Επισκέπτεσαι το προφίλ του wecare.gr στο Instagram κάνεις Follow στο προφίλ και Like στο συγκεκριμένο Post του διαγωνισμού.

Ταυτόχρονα, κάνεις mention τους δύο συγγενείς/φίλους/ συναδέλφους/αγαπημένους για τους οποίους νοιάζεσαι με μια αφιέρωση και μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε  από μία δωροεπιταγή αξίας 150ευρώ ο καθένας για αγορές σας στο wecare.gr.

Μετά το τέλος του διαγωνισμού, οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στο “TheCareBlog” όπου θα δημοσιευτούν και οι πιο τρυφερές αφιερώσεις των συμμετεχόντων, καθώς και στο προφίλ του wecare.gr στο Instagram & το Facebook.

Show You Care και κέρδισε!

Σημείωση προς τους συντάκτες:

To wecare.gr μετρά ήδη τρία χρόνια στον κλάδο του online pharmacy και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό και να αποτελεί σήμερα κορυφαία επιλογή του αγοραστικού κοινού.

Στο wecare.gr εξυπηρετούμε άμεσα μία προς μία τις παραγγελίες που

φτάνουν στο κατάστημά μας, όποιος κι αν είναι ο όγκος τους καθημερινά. Έτσι, μπορούμε να υπερηφανευτούμε πως καταφέρνουμε να διαχειριστούμε και να κάνουμε dispatch τo 100% των παραγγελιών που λαμβάνουμε την ίδια ημέρα, ενώ το 80% επί του συνόλου των παραγγελιών παραδίδονται εντός 24 ωρών.  

 

H αποδεδειγμένα θετική αξιολόγηση του wecare.gr από τους καταναλωτές αποτελεί τον πιο αξιόπιστο και αντικειμενικό κριτή των προσπαθειών μας. Τα στοιχεία από το Skroutz, το Facebook και το Google Plus μας φέρνουν στην κορυφή της προτίμησης του αγοραστικού κοινού όσον αφορά τον κλάδο των ηλεκτρονικών φαρμακείων.

Leave a Reply