Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

0

zodiakarta1

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, σας ευνοεί σε πολλά επιχειρήματα που θα θελήσετε να ξεκινήσετε. Θα μπορέσετε να νοιώσετε ολοκλήρωση για κάτι που φοβόσασταν πιο πριν να σκεφτείτε. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Οι σπουδαστές θα έχουν μια σημαντική επιτυχία. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί.

Ταύρος   Η Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών σας, σάς επηρεάζει πολύ περισσότερο από ότι αρκετά πιστεύατε. Αν και δεν θα συμβεί στο δικό σας ζώδιο, ό τομέας των αποκτημάτων και της ύλης, είναι ένας πολύ βασικός τομέας της ζωής σας που δυστυχώς αν κάτι εκεί δεν πάει καλά, σίγουρα χαλάνε σαν ντόμινο και άλλα θέματα. Αν σκεφτείτε περισσότερο έξυπνα, κάποιο θέμα οικονομικό, θα μπορέσει να σας αποφέρει κέρδη.

Δίδυμοι   Η μέρα αυτή είναι πολύ σημαντικά για σας. Το κύριο θέμα που θα δώσω και μεγάλη βαρύτητα είναι αυτό της Πανσελήνου, απέναντι από το ζώδιο σας. Σήμερα, λοιπόν, θα σας απασχολήσει αρκετά ένα προσωπικό σας θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σας. Βρείτε επιτέλους μία λύση, που να νιώσετε λίγο ηρεμία.

Καρκίνος   Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Τοξότη, δεν σας δίνει και πολλά περιθώρια να παρακάμψετε θέματα που αφορούν την εργασία σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ό,τι θα θέλατε να κάνετε σήμερα. Επίσης, κάποια θέματα υγείας δικά σας, ή και κάποιου πολύ αγαπημένου σας ανθρώπου, θα σας προβληματίσουν αρκετά. Θα πρέπει σήμερα να μην κάνετε πολλές σκέψεις.

Λέων   Η Πανσέληνος σήμερα θα δώσει νέα πνοή σε έναν έρωτα που είχε το τελευταίο διάστημα περάσει κάποια προβλήματα. Αλλά και οι αδέσμευτοι θα μπορέσουν να περάσουν μία όμορφη και αρκετά ενδιαφέρουσα μέρα και πολύ πιθανόν να γνωρίσουν τον άνθρωπο που θα βάλει νόημα στη ζωή τους. Οι φίλοι μπορεί να μην συμφωνούν απόλυτα με τις επιλογές σας, αλλά μετά από  λίγο καιρό θα ανατρέψουν ό,τι σας λένε τώρα.

Παρθένος   Μία περίεργη Πανσέληνος για σας. Μπορεί να δείτε κάποια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά να φρενάρουν ξαφνικά, ενώ είχαν μία πολύ καλή άνοδο. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε σήμερα να δείτε με πολύ ηρεμία ένα οικογενειακό θέμα. Απλουστέψτε σήμερα αυτά που θέλετε να κάνετε ώστε να μην βρείτε εμπόδια και ανατροπές στο δρόμο σας αργότερα. Όλα θέλουν τον χρόνο τους και σήμερα δεν θα πρέπει να ελπίζετε σε πολλά.

Ζυγός   Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν ειλικρινά. Ένα όμορφο, λοιπόν, διάλειμμα από την καθημερινή σας ένταση θα είναι η μέρα αυτή. Η Πανσέληνος θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε με άλλα μάτια και με ανοικτά μυαλά, ένα θέμα που σας απασχολούσε το τελευταίο διάστημα. Η λύση δεν θα δοθεί άμεσα, όμως σίγουρα θα μπορέσετε να βάλετε μια νέα σειρά στους προβληματισμούς σας.

Σκορπιός   Τα οικονομικά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε πιο πολύ ένα θέμα οικονομικό που σας έχει προβληματίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Η λύση θα έρθει με υπομονή γιατί είναι η μόνη σωστή αντιμετώπιση που θα σας βοηθήσει να ανταπεξέλθετε σε απαιτητικά οικονομικά θέματα. Όσοι έχετε από κοινού εκκρεμότητες οικονομικές με άλλα άτομα, να τις φροντίσετε μετά τις 11 του μήνα.

Τοξότης   Σήμερα η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς και κάπως ονειροπόλους. Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν υπερέχουν πολλά θετικά στοιχεία για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Πολύ πιθανόν, να έχετε να επιλέξετε μεταξύ δύο συντρόφων και αυτό να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και αναβλητικούς. Αφήστε λίγο χρόνο στα θέματα σας.

Αιγόκερως   Πολύ παρασκήνιο και εσωστρέφεια σας δίνει αυτή η Πανσέληνος. Μπορεί να θελήσετε να απομονωθείτε για κάποιους λόγους που δεν είναι σοβαροί, αλλά πολύ πιθανόν να σας έχουν χαλάσει την διάθεση. Κάποιοι (εχθροί), θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν, αλλά μάταια. Πολύ σύντομα θα μπορέσετε να δείτε τις προσπάθειες σας να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσοχή στην υγεία που την έχετε αμελήσει.

Υδροχόος   Η Πανσέληνος σας κάνει εξαιρετικά κοινωνικούς. Θα μπορέσετε να δείτε ανθρώπους που είχατε λίγο παραμελήσει. Αυτό θα σας γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που θα συμμετέχετε κάνοντας τη διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί από κάποιο φίλο για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

Ιχθύς   Η σημερινή Πανσέληνος στον τομέα που ασχολείται με την κοινωνική σας καταξίωση και επαγγελματική άνοδο, πολύ πιθανόν να σας παρουσιάσει μία εξαιρετικά μεγάλη ευκαιρία. Όμως για λίγο καιρό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και υποψιασμένοι για το κάθε τι που παρουσιάζεται. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρεις φορές πριν αποφασίσετε κάτι που θα σας δεσμεύσει για το επόμενο διάστημα.

Leave a Reply