Δεν θα διωχθεί για τον βιασμό της 15χρονης ο Κόσμπι

0
Δεν θα ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του διάσημου αμερικανού κωμικού ηθοποιού Μπιλ Κόσμπι για την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης και επίθεσης το 1974 κατά ενός μοντέλου ηλικίας τότε μόλις 15 ετών, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του εισαγγελέα στο Λος Αντζελες.
Μπιλ Κόσμπι: Δεν θα διωχθεί για τον βιασμό της 15χρονης
Στο σκεπτικό της εισαγγελικής απόφασης αναφέρεται ότι η υπόθεση αφορά ένα γεγονός που εξελίχτηκε πολύ παλιά και ως εκ τούτου το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Πρόσφατα μια γυναίκα από την Καλιφόρνια είχε καταγγείλει τον Κόσμπι ότι την κακοποίησε το 1974 και ενώ ήταν μόλις 15 ετών μέσα στο κτίριο του Playboy.

Ο διάσημος κωμικός ηθοποιός με πολύ σπουδαία καριέρα ειδικά στην αμερικανική τηλεόραση έχει βρεθεί τους τελευταίους δύο μήνες στο μάτι του κυκλώνα με πολλαπλές καταγγελίες από γυναίκες για σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον τους.

Πρόσφατα η σύζυγος του Μπιλ Κόσμπι, Καμίλε, έσπασε τη σιωπή της και ξέσπασε κατά των επικριτών του. «Ο άνθρωπος που γνώρισα και ερωτεύτηκα είναι ο άνθρωπος που γνωρίζετε από τις δουλειές του. Είναι ένας καλός άνθρωπος, γενναιόδωρος, αστείος, ένας υπέροχος σύζυγος, πατέρας και φίλος» είπε.

Και πρόσθεσε: «Το πορτρέτο ενός διαφορετικού ανθρώπου απεικονίζεται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους τελευταίους δύο μήνες. Το πορτρέτο ενός ανθρώπου που εγώ δεν ξέρω».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό

Leave a Reply