«Δεν μπορώ να πω αν πρόκειται για αυτοχειρία ή δολοφονία»

0

ImageHandler (62)

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον Βαγγέλη και ο σχετικός φάκελος με το πόρισμα έχουν σταλεί στην αστυνομία, λέει ο καθηγητής Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης

Σαρωτικές εξελίξεις στην υπόθεση Γιακουμάκη αναμένονται νέες καταθέσεις από πρόσωπα-«κλειδιά» σύμφωνα με πληροφορίες.
Η αστυνομία έχει πια τον πολυαναμενόμενο φάκελο με το πόρισμα του ιατροδικαστή κ. Θεόδωρου Βουγιουκλάκη ο οποίος μιλώντας σημειώνει πως από εδώ και πέρα την υπόθεση χειρίζεται αποκλειστικά η αστυνομία και το πόρισμα θα συμπεριληφθεί στο φάκελο που έχει συγκεντρώσει για την υπόθεση.
«Δεν μπορώ να πω αν τελικά πρόκειται για αυτοχειρία ή αν πρόκειται για δολοφονία αυτό πια είναι υπόθεση αποκλειστικά της αστυνομίας», θα αρκεστεί να πει σχολιάζοντας τα όσα ειπώθηκαν από τον δικηγόρο της οικογένειας Γιακουμάκη για το ότι εξετάζεται τόσο το σενάριο της αυτοχειρίας όσο και αυτό της δολοφονίας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με ασφαλείς πηγές αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον δυο μάρτυρες-«κλειδιά» που ενδεχομένως να βοηθήσουν την προανακριτική έρευνα της αστυνομίας με όσα θα πουν αφού φαίνεται να γνωρίζουν κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες για την υπόθεση.

Οικογένεια και φίλοι του Βαγγέλη περιμένουν απαντήσεις για τη δικαίωση της μνήμης του.

proto thema

Leave a Reply