«Δεν με άφηνε να ζήσω!»

0

ImageHandler (15)

Νέα στοιχεία για την ψυχολογική κατάσταση του δράστη φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικό δημοσίευμα – «Ηταν υπερπροστατευτική!Δεν με άφηνε να ζήσω», φέρεται να εξομολογείται ο 24χρονος, ενώ την ίδια ώρα η αστυνομία μιλά για παραλήρημα του νεαρού με ακατάληπτες φράσεις

Νέα στοιχεία για την ψυχολογική κατάσταση του 24χρονου δράστη που σκότωσε την 60χρονη μητέρα του, εκπαιδευτικό στο επάγγελμα, Ευσταθία Λέκκου στο σπίτι τους στη Βούλα με 40 μαχαιριές, φέρνει στο φως της δημοσιότητας αποκαλυπτικό δημοσίευμα εφημερίδας.

Ο 24χρονος, έγκλειστος πλέον ψυχιατρείου, υποστήριξε στους αστυνομικούς στις λίγες στιγμές που είχε επαφή, ότι το έκανε γιατί η μητέρα του τον περιόριζε.

Ο νεαρός από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ήταν αμίλητος και όταν μιλούσε έλεγε ακατάληπτες φράσεις, που δεν συντονίζονταν με τις ερωτήσεις των αστυνομικών, αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Espresso».

«Ηταν χαμένος στον κόσμο του και δεν υπήρχε κανένα πεδίο συνεννόησης μαζί του.

Ωστόσο, σε κάποια μικρά διαλείμματα συνομιλίας φαίνεται να παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στη μητέρα του. Στα δικά του μάτια, ήταν υπερπροστατευτική και θεωρούσε ότι τον περιόριζε και δεν τον άφηνε να κάνει πράγματα που ήθελε», φέρεται να υποστηρίζουν αστυνομικοί που τον εξέταζαν στα γραφεία της Ασφάλειας.

Πριν συλληφθεί ο 24χρονος ήταν για τρεις μέρες ξυπόλυτος και κατά τη διάρκεια αυτή της πορείας χτυπούσε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  το κεφάλι του με πέτρες που έπιανε στα χέρια του. Από τη στιγμή που εντοπίστηκε στη Στιμάγκα Κορινθίας η επικοινωνία με τους αστυνομικούς ήταν σχεδόν αδύνατη.

Ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό του στο ψυχιατρείο.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός πως ο νεαρός που προκάλεσε την τραγωδία τριγυρνούσε για περίπου 3 ημέρες στα ορεινά του Χέλμου, υπό ακραίες καιρικές συνθήκες, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα σχισμένο και ξυπόλυτος.

Leave a Reply