”Δεν ήθελα να σκοτώσω τον γαμπρό μου”

0

Τις σκάλες των δικαστηρίων της Λαμίας ανέβηκε πριν από λίγο ο 65χρονος από το Μαρτίνο Φθιώτιδας που σκότωσε χθες το μεσημέρι τον άντρα της αδελφής του για ασήμαντη αφορμή. Ο δικηγόρος…

του Δημήτρης Κρούπης υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει και ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό. Δυστυχώς όμως τα σκάγια πέτυχαν τον γαμπρό του και τον σκότωσαν.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το μεσημέρι, όταν μια γυναίκα μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς τον 65χρονο άνδρα της, ο οποίος είχε πυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα και ήταν βαριά τραυματισμένος. Ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν τον άτυχο 65χρονο, αφού μέχρι να φτάσει στο νοσοκομείο είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Όπως προέκυψε στη συνέχεια τον 65χρονο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα ο αδελφός της γυναίκας του σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου κοντά στη στάνη του δράστη. Το θύμα με τη γυναίκα του είχαν πάει να κόψουν ξύλα σε ένα περιβόλι με ελιές. Ο κτηνοτρόφος, επίσης 65 ετών, κρατώντας την καραμπίνα στα χέρια του, τους είπε να φύγουν από το κτήμα, από το οποίο έκοβαν ξύλα.

Η γυναίκα είπε στο σύζυγό της να φύγουν, αλλά εκείνος δεν την άκουσε. Ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές. Μια στον αέρα και μια προς τον άντρα της αδελφής του. Δυστυχώς τα σκάγια χτύπησαν στην κοιλιά τον 65χρονο.

Πηγή: lamiareport.gr

Απάντηση