“Δεν γίνεται να μην έχω ερωμένη”!

0

 

“Μου είπε ο Κάρολος: Αρνούμαι να είμαι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη”!
– “Πήγα κλαίγοντας με αναφιλητά στη Βασίλισσα Ελισάβετ”
– Το ντοκιμαντέρ διάρκειας 110 λεπτών περιλαμβάνει βιντεοκασέτες, στις οποίες εμφανίζεται η ίδια η Νταϊάνα να μιλά για τη ζωή της στον καθηγητή ορθοφωνίας Πέτερ Σέτελεν στο ανάκτορο του Κένσιγκτον
– Θεωρείται ότι βιντεοσκοπήθηκαν μεταξύ 1992 και 1993

Μία εβδομάδα έμεινε για την προβολή του ντοκιμαντέρ “Diana: In Her Own Words” (06.08.2017) από το Channel 4, με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ωστόσο τα αποσπάσματα που έχουν διαρρεύσει έχουν βάλει ήδη “φωτιές” στο παλάτι.

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει βιντεοκασέτες, στις οποίες εμφανίζεται η ίδια η Νταϊάνα να μιλά για τη ζωή της στον καθηγητή ορθοφωνίας, Πέτερ Σέτελεν, στο ανάκτορο του Κένσιγκτον. Θεωρείται ότι βιντεοσκοπήθηκαν μεταξύ 1992 και 1993.

Ο Σέτελεν, μετά το θάνατο της πριγκίπισσας, πούλησε τις κασέτες και ήρθε σε αντιπαράθεση με την οικογένειά της, η οποία για χρόνια μπλόκαρε την προβολή τους. Το 2004 το αμερικανικό NBC πρόβαλε κάποια αποσπάσματα και τώρα ορισμένα θα δουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας στο ντοκιμαντέρ του Channel 4.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, τον μυστικό διάλογο που είχε με την βασίλισσα Ελισάβετ για τον Κάρολο. Όπως αναφέρει, πέντε χρόνια μετά το γάμο της, πήγε “κλαίγοντας με αναφιλητά” στη Βασίλισσα Ελισάβετ: “Πήγα λοιπόν στη Βασίλισσα και της είπα: “Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω” και εκείνη απάντησε: “Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνεις. Ο Κάρολος είναι απελπισμένος”. Και αυτό ήταν. Αυτή ήταν η βοήθεια…”, λέει αποκαρδιωμένη.

Στη βιντεοσκοπημένη εξομολόγησή της, περίπου 4 χρόνια πριν από το θάνατό της, αναφέρεται και στον Πρίγκιπα Φίλιππο, ο οποίος “συμβούλευσε τον Κάρολο να μείνει στον γάμο του 5 χρόνια και μετά να επιστρέψει στην ερωμένη του, την Καμίλα Πάρκερ”.

Όμως και η ίδια η Νταϊάνα είχε μιλήσει ανοιχτά στον Κάρολο για την Καμίλα, παίρνοντας μια… αφοπλιστική απάντηση. “Θυμάμαι να λέω στον σύζυγό μου: Γιατί; Γιατί έχεις αυτή τη γυναίκα στον κύκλο μας; Και είπε: Αρνούμαι να είμαι ο Πρίγκιπας της Ουαλίας που δεν είχε ποτέ ερωμένη”!

Φωτογραφία αρχείου ReutersΦωτογραφία αρχείου Reuters

Στο ντοκιμαντέρ του Channel 4 περιλαμβάνονται νέες ανέκδοτες μαρτυρίες για την πικρή της ιστορία, από τον προσωπικό της γραμματέα Πάτρικ Τζέφσον και τον στενό της φίλο δρ Τζέιμς Κόλθαρστ. Για πρώτη φορά επίσης, μιλά δημοσίως η Αν Αλλαν, η προσωπική δασκάλα χορού της Lady D. H Aλαν μιλά για την απίστευτη ντροπαλότητα της πριγκίπισσας και την απόφασή της να ζητήσει από την Καμίλα να αφήσει ήσυχο το συζυγό της.

Πηγή: Express

Leave a Reply