Δεν έχω μεγάλη σχέση με τα χρήματα-Ξέρω ότι είστε κομμουνιστής…

0

590_8ba44544191503a21337befbc6ddd128

Άγρια κόντρα μεταξύ του Νίκου Φίλη και του Άδωνι Γεωργιάδη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “στον ενικό”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε ότι εάν δεν κλείσει η κυβέρνηση την συμφωνία οι τράπεζες θα κλείσουν. “Όταν λέτε στην τηλεόραση ότι δεν έχουμε να πληρώσουμε τη δόση του ΔΝΤ, για μένα που καταλαβαίνω από λεφτά σημαίνει ότι αν δεν πληρώσετε στις 5 Ιουνίου το ΔΝΤ οι τράπεζες θα κλείσουν. Λέτε πράγματα χωρίς να καταλαβαίνετε τη βαρύτητά τους”, είπε.

“Είναι αληθεια ότι δεν έχω μεγάλη σχέση με τα χρήματα. Ειδική κατηγορία ανθρώπων έχει τόσο μεγάλη σχέση με τα χρήματα”, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ξέρω ότι είστε κομμουνιστής και οι κομμουνιστές με τα χρήματα δεν τα πάνε καλά, αλλά στον καπιταλιστικό κόσμο αν δεν πληρώσεις ένα ομολογο κλείνουν οι τράπεζες” απάντησε ο κ. Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Σαμαρά παρέλαβε 7% ύφεση και παρέδωσε ανάπτυξη.

“Success story και σήμερα; Ξυπνήστε… έγιναν εκλογές. Κάτι συνέβη τον Ιανουάριο. Τρελός είναι ο κόσμος;” σημείωσε ο κ. Φίλης.

“Τον Ιανουάριο εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό, είστε πολιτικοί απατεώνες” του είπε ο κ. Γεωργιάδης, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Αν πιστεύετε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε το λαό, αν πιστεύετε ότι είμαστε πολιτικοί απατεώνες, ζητήστε τώρα εκλογές. Είναι βαριές οι κουβέντες σας…”

“Άμα τις ζητήσω εγώ θα τις κάνετε; Είμαι κατά των συχνών ελογών. Όπως ήμουν και πριν, αυτό δεν αναιρεί ότι είστε πολιτικοί απατεώνες” του απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κ. Φίλη να του απαντά: “Όχι θρασύδειλες διατυπώσεις…”.

Leave a Reply