“Αν δεν ενοχλεί τους Παναθηναϊκούς να τραγουδάνε ψέματα…”

0

“Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ, παντοτινέ…” λέει ένας στίχους του ύμνου του Παναθηναϊκού, κάτι που σχολιάστηκε από τη γεν. γραμματέα και διευθύντρια επικοινωνίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα “ΦΩΣ”, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη τόνισε πως ο ύμνος του Παναθηναϊκού στο -συγκεκριμένο σημείο- λέει ψέματα, τονίζοντας πως Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ είναι ο Ολυμπιακός και αναφέροντας πως μακράν πίσω από τους “ερυθρόλευκους” έρχεται το “τριφύλλι”.

«Ο καθένας μπορεί να τραγουδά ό,τι θέλει. Είναι δικαίωμα του καθενός σε μία ελεύθερη χώρα να λέει ό,τι θέλει. Αν αυτούς δεν τους ενοχλεί να τραγουδάνε ψέματα, εμένα μου περισσεύει. Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ είναι πάντως ο Ολυμπιακός… Μπορούμε να πούμε ότι μακράν του Ολυμπιακού ακολουθεί δεύτερος ο Παναθηναϊκός. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο να έχεις παρουσία, αλλά και αξιοπρεπή παρουσία. Να μπορείς να συντηρείς τα τμήματα αξιοπρεπώς, να κάνεις πρωταθλητισμό και όχι σαν αυτό που έγινε προσφάτως στο πόλο του Παναθηναϊκού, που ήταν σαν να το έκλεισαν το μαγαζάκι», τόνισε.

Παράλληλα ανέφερε πως στόχος του Ολυμπιακού είναι φέτος για πρώτη φορά να πάρει το πρωτάθλημα σε όλα τα ομαδικά σπορ. «Αυτή είναι η φιλοδοξία μας. Να βγει πρωταθλητής ο Ολυμπιακός σε όλα τα τμήματα: ποδόσφαιρο, μπάσκετ ανδρών και γυναικών, πόλο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ ανδρών και γυναικών. Τα προηγούμενα δύο χρόνια το μόνο τμήμα που δεν πήρε το πρωτάθλημα ήταν το βόλεϊ ανδρών, φέτος όμως έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύουμε ότι θα το πάρουμε».

Σχολιάζοντας τον πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό της γυναικείας ομάδας μπάσκετ είπε: «Δεν θα το βάλουμε κάτω. Η ομάδα που χτίστηκε είναι πολύ καινούρια και θέλει χρόνο. Έχει σχεδιαστεί για πολύ μεγάλα πράγματα και αυτό το χρωστάμε και στον μεγάλο υποστηρικτή της ομάδας, τον κ. Γιώργο Λεριώτη, αλλά και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος είναι κοντά και σε αυτό το τμήμα».

Τέλος, μίλησε για την επικείμενη δημιουργία αθλητικού κέντρου για το Ολυμπιακό. «Από το 2016 μού έμεινε περισσότερο η επιθυμία του κ. Μαρινάκη να γίνει πραγματικότητα το όνειρό μας. Δεν μιλάμε μόνο για κολυμβητήριο δίπλα στο ‘Γ. Καραϊσκάκη’, αλλά για Ολυμπιακό Χωριό. Είναι ένα γεγονός που θα μείνει στην ιστορία και θα αλλάξει τον Ολυμπιακό και την περιοχή. Μιλάμε για κολυμβητήριο για τους άνδρες, τις γυναίκες και τις ακαδημίες, για γήπεδο βόλεϊ για τους άνδρες, τις γυναίκες και τις ακαδημίες, για άλλες εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν όλο τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Το έχετε συνειδητοποιήσει πως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός δεν έχει ούτε μια εγκατάσταση δική του; Ούτε μια στα αθλήματα σαρώνουμε τους τίτλους. Φανταστείτε αν ο Ολυμπιακός έχει τις δικές του εγκαταστάσεις τι παραγωγή αθλητισμού και πρωταθλητισμού μπορεί να κάνει και να γίνει ευρωπαϊκή δύναμη».

πηγη

Leave a Reply