Δεν αρκούν δυο μάτια να τη βλέπεις

0

155889, EXCLUSIVE: Blonde bombshell Charlotte McKinney sizzles on Santa Monica beach in a skimpy triangle string bikini. The model turned heads as she was spotted showing off her incredible figure. Los Angeles, California - Saturday August 13, 2016. Photograph: © PacificCoastNews. Los Angeles Office (PCN): +1 310.822.0419 UK Office (Photoshot): +44 (0) 20 7421 6000 sales@pacificcoastnews.com FEE MUST BE AGREED PRIOR TO USAGE

Το ξέρουμε είναι βαρύ. Σε νιώθουμε. Οι μέρες της άδειας κράτησαν τόσο λίγο. Το καλοκαίρι το περίμενες πως και πως, έλεγες πως θα κάνεις πολλά και τώρα που κοιτάς πίσω αναρωτιέσαι γιατί το περίμενες. Μέσα σε όλα αυτά γυρνάς και σε ένα γραφείο μισοάδειο, αφού κάποιοι έχουν ακόμα άδεια. Η δουλειά είναι σε κατάσταση ραστώνης κι εσύ προσπαθείς να βρεις τρόπους για να αντέξεις την πρώτη μέρα της επιστροφής. Η Charlotte McKinney είναι πάντα μια καλή αρχή και θα σου ανοίξει τα μάτια.

Για να είμαστε ειλικρινείς, έχουμε δει πολύ καλύτερα πράγματα από εκείνη. Μπορούμε να πούμε μάλιστα ότι βρέθηκε το μπικίνι που θα μπορεί να συγκρατήσει έστω και υποτυπωδώς τα προσόντα της. Αλλά όπως και να το κάνουμε, Charlotte McKinney είναι αυτή και ακόμα και στα λιγότερο εντυπωσιακά της είναι μια κλάση πάνω από κάθε άλλη.

Τον 15Αύγουστο η McKinney βρέθηκε στην παραλία της Σάντα Μόνικα που αποτελεί την βάση της και άνοιξε τα μάτια πολλών με την παρουσία της εκεί.

 

Leave a Reply