Δελτίο αστρολογικών φαινομένων

0

Δεκέμβρης 2014 , ‘ Μήνας με χαμόγελα, αλλαγές και έντονες στιγμές!!! ’

astrologers
Μάρι Γιόβα
Σύμβουλος Feng Shui & σύγχρονης Αστρολογίας
Πτυχιούχος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ. 693.2081799
e~mail: mariaenastron@yahoo.gr
Facebook: mari.gioba
Πρόταση του μήνα, Η αισιοδοξία, η έμπνευση και το όραμα μπορούν να οδηγήσουν μέσα από περιπέτειες και ανατροπές στην ευτυχία!
Καλό μήνα και καλές γιορτές για όλους!! Ευτυχώς ο Δεκέμβριος δεν θα μας αφήσει να βαρεθούμε ούτε λεπτό… Κρύβει δύο πρόσωπα που άλλοτε θα συμπορεύονται και άλλοτε θα συγκρούονται αλλά πάντοτε με ένα σκοπό… να οδηγηθούμε μέσα από την ένταση, την αλλαγή και την ανατροπή στην αλήθεια, σε αυτά που πραγματικά ποθούμε, όσο κι αν φοβόμαστε να τα προσεγγίσουμε.
Όλα τα ζώδια θα κληθούν άλλοτε με σκληρό και άλλοτε με πιο χαμογελαστό πρόσωπο από την ειμαρμένη~την μοίρα των αρχαίων Ελλήνων~ να παλέψουν και να ματώσουν μερικές φορές για επώδυνες αλλά αναγκαίες αλλαγές στην ζωή τους. Οι ευκαιρίες και η τύχη θα είναι παρούσες στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα ενώ η ένταση θα καραδοκεί πιο πολύ στο δεύτερο μισό του μήνα.

Καλύτερες ημέρες του Δεκέμβρη 2~ 6, 12 ~ 14 και 27 του μήνα Χαρείτε τις και κυνηγήστε τις όμορφες στιγμές, τους στόχους και τα όνειρά σας!!!
Απαιτητικές ημέρες του Δεκέμβρη 1, 8, 15 ,16, 19~26 και 28, 29 οι πλανήτες εκπέμπουν σήμα κινδύνου και εμείς θα πρέπει να κατανοήσουμε πως η ομορφιά υπάρχει ακόμα και μέσα στο σκοτάδι και στον πόνο, αρκεί να δώσουμε το χέρι στον διπλανό μας και να θυμηθούμε πως το νόημα των γιορτών κρύβεται στην ελπίδα, την αγάπη και την γέννηση ενός νέου και πιο αγνού κόσμου. Ενός κόσμου που θα μας οδηγήσει το δικό μας αστέρι των Χριστουγέννων αρκεί να κοιτάξουμε ψηλά και να το ακολουθήσουμε…
Τα πιο σημαντικά φαινόμενα στον πλανητικό ουρανό … Η Πανσέληνος στις 6 και η Νέα Σελήνη στις 22 του Δεκέμβρη ανοίγουν νέους δρόμους για τους τολμηρούς!
Τα πιο τυχερά ζώδια, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, σε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα λάμπουν και θα μαγνητίζουν τους γύρω τους, επαγγελματικά και προσωπικά, προκαλώντας βλέμματα θαυμασμού και ερωτικά καρδιοχτύπια…
Τυχεροί αλλά με όρους, οι αέρινοι Δίδυμοι, Ζυγοί ξεφεύγουν από τα πυρά των γύρω τους και πρέπει να πάρουν τις περισσότερες πρωτοβουλίες τις 2 πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου.
Πιο διπλωματικά και με πολλές πιέσεις που πρέπει να ισορροπήσουν θα είναι οι Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι που θα έχουν πολλές ευθύνες και άγχος αυτόν τον μήνα αλλά από τις 23 Δεκεμβρίου θα νιώσουν να φεύγει σιγά σιγά η σκιά του αυστηρού Κρόνου από τη ζωή τους. ..
Παρθένοι και Ιχθύες θα είστε καλύτερα μετά τις 11 Δεκεμβρίου που η Αφροδίτη θα ανεβάζει την γοητεία σας αλλά κυρίως μετά τις 17 που ο Ερμής θα σας βοηθάει με την επικοινωνία, τα ταξίδια και νέες ιδέες.
Καρκίνοι και Αιγόκεροι ο τελευταίος μήνας του χρόνου για σας δίνει την πιο δυνατή του ενέργεια από τις 11 και μετά που τα συναισθήματα σας κατακλύζουν, αρκεί να ισορροπείτε ανάμεσα στα δικά σας θέλω και των δικών σας ανθρώπων.
Πλανητικό Υστερόγραφο … Η ένταση και η βία κορυφώνονται χωρίς λογική και το μόνο που μπορεί να μας σώσει είναι το γκρέμισμα του παλιού και η απαρχή μιας ουσιαστικής επικοινωνίας ανάμεσα στους λαούς.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, κάθε μέρα μαζί, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Leave a Reply