Δελτίο αστρολογικών φαινομένων

0

24 ~ 30 Νοεμβρίου 2014, ‘ Μέρες μετάβασης, ενδοσκόπησης και ωρίμανσης ’

ΑΣΤΡΟ
Μάρι Γιόβα
Σύμβουλος Feng Shui & σύγχρονης Αστρολογίας
Πτυχιούχος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ. 693.2081799
e~mail: mariaenastron@yahoo.gr
Facebook: mari.gioba
Πρόταση της βδομάδας, Κρατήστε μόνο ό,τι αξίζει !
Οι μέρες μέχρι την Παρασκευή προοιωνίζουν αλλαγές, που ξεκινάνε από εσωτερικές διεργασίες και σκέψεις και οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα, ωριμότητα και συνειδητοποίηση όσων πραγματικά αξίζουν. Αφορμή η σύγκρουση δύο μεγάλων πλανητών του αυστηρού αλλά δίκαιου Κρόνου και του μεταμορφωτικού Πλούτωνα. Οι δύο αυτοί συμπαντικοί τιτάνες, σε επαφή με τον επικοινωνιακό Ερμή, ωθούν τους ανθρώπους σε σκέψεις που πονάνε αλλά απαιτούν δικαίωση, μεταμόρφωση και αναγέννηση.
Κυρίως τα ζώδια που επηρεάζονται είναι οι κρόνιοι Αιγόκεροι και Υδροχόοι, οι πλουτώνιοι Σκορπιοί αλλά και τα ζώδια του Ερμή Δίδυμοι και Παρθένοι. Οι εκπρόσωποι αυτών των ζωδίων θα χρειαστεί να ξεδιαλύνουν και να κατανοήσουν την ουσία από την επιφάνεια, την αλήθεια από το ψέμα. Θα πρέπει να βάλουν τη ζωή τους σε διαδικασία ριζικής μεταμόρφωσης και να σκεφτούν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν. Το ίδιο έντονα θα επηρεαστούν και οι σταθεροί Ταύροι και Λέοντες των τελευταίων ημερών του ζωδίου τους αλλά και οι παρορμητικοί Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί των αρχών Απριλίου, Ιουλίου και Οκτωβρίου αντίστοιχα.
Από την Παρασκευή που ο Ερμής θα εισέλθει στον χαρούμενο Τοξότη θα είναι πολύ πιο αισιόδοξες οι σκέψεις αλλά και οι επικοινωνίες όλων των ζωδίων και ιδιαίτερα της φωτιάς-Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα δούν σιγά σιγά την επικοινωνία τους με τους άλλους να αλλάζει, τις διαδρομές, τα ταξίδια και τις συμφωνίες που θέλουν να πετύχουν, να είναι πιο εύκολα προσβάσιμες γι’ αυτούς αλλά και τα ζώδια του αέρα οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι κάτι καλύτερο μπορούν να καταφέρουν σε θέματα συζητήσεων, συμφωνιών και ταξιδιών μέσα από προσπάθεια και συνεννόηση με τους γύρω τους.
Οι καλύτερες μέρες της βδομάδας είναι Το Σαββατοκύριακο, που κρύβει πολύ συναίσθημα, ευαισθησία και ρομαντισμό για όλους, με την Σελήνη να κάνει την είσοδο της στους ονειροπόλους Ιχθείς και να γλυκαίνει τις καρδιές όλων μας αλλά πιο πολύ των υδάτινων Καρκίνων, Σκορπιών και Ιχθύων που θα γίνουν ακόμα πιο ευαίσθητοι με έντονη την ανάγκη να δώσουν και να πάρουν αγάπη. Το ίδιο γλυκό αλλά μέσα από συμβιβαστικές κινήσεις θα είναι το Σαββατοκύριακο και για τους πιο προσγειωμένους αλλά στην ουσία τρυφερούς Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους.
Πιο απαιτητικές μέρες είναι και αυτήν την εβδομάδα η Τρίτη και η Τετάρτη με την Σελήνη στον Αιγόκερω να οδηγεί σε σύγκρούσεις και εντάσεις λίγο πολύ όλους αλλά κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους. Η Παρασκευή από το απόγευμα και το βράδυ βαραίνει την διάθεση και την ψυχολογία όλων αλλά περισσότερο Ταύρων, Καρκίνων, Λιονταριών, Σκορπιών και Υδροχόων.
Πλανητικό Υστερόγραφο… Όπως είχαμε γράψει από τις 17 Νοεμβρίου… ‘Στην χώρα μας και όχι μόνο, οι εξελίξεις θα παρασύρουν σημαντικούς άντρες ιδιαίτερα την Τρίτη και την Τετάρτη. Ας ελπίσουμε το μη χείρον, βέλτιστον…’ Οι πολιτικές εξελίξεις συνεχίζονται και αυτήν την βδομάδα και τον Δεκέμβρη. Ιδιαίτερη προσοχή θα χρειαστεί να δοθεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στους νέους ανθρώπους. Θέματα νεολαίας και βάναυσης συμπεριφοράς σε αθώα ζωάκια υπάρχει κίνδυνος να απασχολήσουν την κοινή γνώμη. Τα γεωφυσικά φαινόμενα στο παγκόσμιο σκηνικό θα είναι σε έξαρση.
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, κάθε μέρα μαζί, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

Leave a Reply