Δεκάδες γονείς βρίσκουν ανατριχιαστικά μηνύματά του στα pc των παιδιών τους

0

paidofilos-ban-708_1

Δυστυχώς η εκτίμηση του υποστράτηγου και διοικητή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλη Σφακιανάκη, ότι τα θύματα του παιδεραστή με το βαν είναι εκατοντάδες καθώς φαίνεται να είχε πέντε ραντεβού την ημέρα με ανήλικα αγόρια, φαίνεται ότι βγαίνει αληθινή.

Από τη στιγμή που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεί και οι φωτογραφίες του παιδεραστή με το βαν από το Περιστέρι δεκάδες γονείς επικοινωνούν καθημερινά με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταγγέλλοντας ότι πιθανόν και τα δικά τους παιδιά να είχαν επικοινωνία με τον Φίλιππο Λεβέντο.

Από τις καταγγελίες αυτές, οι τρεις κρίνονται ιδιαίτερα σοβαρές και αφορούν ανήλικα αγόρια των οποίων οι γονείς βρήκαν στους υπολογιστές τους επαφές με τον παιδεραστή με το βαν. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έχουν ήδη έρθει σε επαφή με τους γονείς αλλά και τα ίδια τα παιδιά, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί η αρμόδια ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και η οποία τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλέσει γονείς και παιδιά στο γραφείο της. Παράλληλα δεν αποκλείεται τα παιδιά να εξεταστούν και από ιατροδικαστή.

Ακόμη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν με σοβαρότητα άλλες τέσσερις καταγγελίες, ενώ συνολικά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει δεχθεί άλλες 40 καταγγελίες γονιών που πιστεύουν ότι τα παιδιά τους είχαν επικοινωνία με τον τέρας του Περιστερίου (με βάση μηνύματα που έχουν βρει στους υπολογιστές τους). Στην περίπτωση που αποδειχθεί ότι τα ανήλικα αγόρια είχαν επαφές με τον παιδεραστή με το βαν και αυτές οι υποθέσεις θα πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Πηγή: Φρίκη από τη δράση του παιδεραστή με το βαν -Δεκάδες γονείς βρίσκουν ανατριχιαστικά μηνύματά του στα pc των παιδιών τους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/194756/friki-apo-ti-drasi-toy-paiderasti-me-van-dekades-goneis-vriskoyn-anatrihiastika-minymata#ixzz3TaO2qi7D

Leave a Reply