Δεκάδες αρνητικά σχόλια στο Facebook του Νάσου Ηλιόπουλου μετά την πρότασή του για τη Γλάδστωνος

0

Με περισσότερα από 200 σχόλια, με πολλά να είναι αρνητικά, έχει «βομβαρδιστεί» το Facebook του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και μέλους του ΔΣ του Δήμου Αθηναίων, Νάσου Ηλιόπουλου, λίγες μόλις ώρες μετά από την πρόταση που έκανε η οδός Γλάδστωνος στο κέντρο της Αθήνας να μετονομαστεί σε οδός «Ζακ Κωστόπουλου».

Συγκεκριμένα ο κ. Ηλιόπουλος με ανάρτησή του είχε προτείνει: «Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου το αίτημα για δικαιοσύνη παραμένει. Ταυτόχρονα όμως παραμένει και η ανάγκη να μην ξεχάσουμε. Το ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο Δήμος Αθηναίων είναι να συμβάλει και αυτός στον αγώνα για να μείνει η μνήμη του Ζακ ζωντανή. Να συμβάλει στον αγώνα για την ορατότητα και την κατοχύρωση των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Στο χέρι μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς, μια πόλη συμπεριληπτική με ασφάλεια για όλους και όλες. Η Ανοιχτή Πόλη θα προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο την μετονομασία της οδού Γλάδστωνος σε οδό Ζακ Κωστόπουλου. Μία μικρή συμβολή στην σύγχρονη ιστορική μνήμη της πόλης».

Η συγκεκριμένη ανάρτηση έγινε αποδέκτης χλευαστικών και υβριστικών σχολίων ενώ σχολιαστής δεν δίστασε να απειλήσει έμμεσα τη ζωή του πρώην υποψηφίου δημάρχου. Το συγκεκριμένο σχόλιο κατέβηκε από την ανάρτηση με τον κ. Ηλιόπουλο να γράφει ότι ενδεχομένως να κινηθεί νομικά.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Facebook που υποστήριξαν τον κ. Ηλιόπουλο μετά από ένα τέτοιο επιθετικό σχόλιο.

Άλλοι πάλι έγραψαν μεταξύ άλλων: «Ποσό γελοίοι είστε εσείς του ΣΥΡΙΖΑ. Όλους τους άχρηστους πάτε να τους κάνετε ήρωες. Κλέφτης και ναρκομανής ήταν». Ή «Γιατί να μην μετονομάσουμε το δρόμο, με το όνομα αυτού του δύστυχου, που δολοφονήθηκε (δεν πέθανε, δολοφονήθηκε στη μέση του δρόμου) την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί του». Ή «Θα κάνεις το ίδιο και για όλους τους ηλικιωμένους που έχασαν τη ζωή τους από μπουκαδόρους στυλ Ζακ Κωστόπουλου?». Ενώ κάποιος τον προέτρεψε να πάει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής όπου «θα τον πάρουν με τις πέτρες».

Απάντηση