Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα (15/02- 21/02)

0

Δείτε τι λένε τα ζώδια για όλη την εβδομάδα (15/02- 21/02)

Κριός

Παραδοσιακά, ο συνδυασμός Αφροδίτης και Άρη είναι εκρηκτικός. Είναι το συναίσθημα και το πάθος μαζί, η αρμονία μεταξύ συναισθήματος και σεξουαλικότητας, μαχητικότητας, διεκδικητικότητας. Ας λάβουμε υπόψη δύο πράγματα λοιπόν: ότι ο Άρης είναι κυβερνήτης σου και περνάει στο ζώδιό σου και ότι την ίδια μέρα, περνάει στο ζώδιό σου και η Αφροδίτη, η οποία παρεμπιπτόντως κυβερνάει τον Ζυγό, το ζώδιο που για εσένα συμβολίζει τη συντροφικότητα. Το σκηνικό, δηλαδή, αλλάζει. Έχεις πάθος, γίνεσαι περισσότερο συναισθηματικός, αλλά και διεκδικητικός, έχεις στόχους, θέλεις να κατακτήσεις έναν άνθρωπο, μια «ιδανική» σχέση. Ταυτόχρονα, μπαίνεις σε μια πολύ κοινωνική φάση, κατά την οποία οι φίλοι, παλιοί – νέοι, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο.

 

Ταύρος

Μερικές φορές για κάποιο λόγο έρχονται μαζεμένες αναμνήσεις από το παρελθόν. Και, πράγματι, υπάρχει λόγος και αυτός είναι να κινητοποιηθείς. Τα παλιά θέματα ή μπορεί να φέρουν ευχαρίστηση – μια ευχάριστη νοσταλγία που θα σου θυμίσει τι θέλεις, αλλά για κάποιο λόγο παραστράτησες και απομακρύνθηκες από αυτό – ή θα σου θυμίσουν πράγματα, τα οποία πρέπει να ξεκαθαρίσεις, να «λύσεις» για να μπορέσεις να προχωρήσεις χωρίς να υπάρχει κάτι που να σε φρενάρει, όπως απροσδιόριστοι φόβοι, ανασφάλειες και αρνητικές σκέψεις. Ναι, μερικά θέματα από το παρελθόν, απλώς πρέπει να σταματήσουν να σε ελέγχουν.

Υ.Γ. Η νέα σελήνη στις 19 σημαίνει και κάτι νέο στον επαγγελματικό τομέα, το οποίο μπορεί να φανεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

 

Δίδυμοι

Και η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται μέχρι τις 20 στον επαγγελματικό σου τομέα, ένα δυνατό δίδυμο που μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες. Στις 20 και οι δύο θα μεταφερθούν στον Κριό και η κοινωνική σου ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να κάνεις νέους φίλους και να νιώσεις ότι ανήκεις σε μια ευρύτερη ομάδα. Σημαντικό να έχεις μια ισορροπία μεταξύ των υποχρεώσεων, της ξεκούρασης και της κοινωνικής σου ζωής. Μπορεί να μην είναι εύκολο να κάνεις το βήμα για έξω, αλλά όταν το κάνεις, θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα, παρεμπιπτόντως. Α, ο ενδέκατος οίκος σου αφορά και τις βαθύτερες ευχές και επιθυμίες σου. Φαίνεται ότι αποκρυσταλλώνονται, ότι ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις να κυνηγήσεις. Και οι πιθανότητες για να το κατακτήσεις είναι πολλές.

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη με τον Άρη συνιστούν παραδοσιακά έναν πολύ ενδιαφέροντα και θετικό συνδυασμό. Στις 20 περνούν και οι δύο ταυτόχρονα στον Κριό, τον δέκατο οίκο σου δηλαδή που αφορά τα επαγγελματικά. Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες τις οποίες καλό θα ήταν να διερευνήσεις ή να εκμεταλλευτείς το συντομότερο. Τώρα είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία να εφαρμόσεις στην πράξη κάποια επαγγελματικά σχέδια τα οποία ενδεχομένως έχεις καταστρώσει και είναι σε φάση ολοκλήρωσης. Ακόμη και απλές ιδέες να έχεις μόνο προς το παρόν, αξίζει να τις διερευνήσεις.

Υ.Γ. Η νέα σελήνη μπορεί να φέρει και πολύ καλά νέα για οικονομικά και οικονομικές συμφωνίες.

 

Λέων

Η νέα σελήνη στις 19 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τη συντροφική σου ζωή και τις επαγγελματικές συνεργασίες. Πρόκειται για τη δεύτερη στη σειρά νέα σελήνη σε αυτό το σημείο και το αποτέλεσμα θα αφορά σίγουρα τις σχέσεις σου, πιθανώς κάποιο είδος “ξεκινήματος” μέσα στο επόμενο δεκαήμερο. Οι άλλοι διαδραματίζουν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο και η συμπόρευση με κάποιους είναι απαραίτητη και ευτυχώς εφικτή. Εννοείται ότι αν είσαι σε φάση αναζήτησης συντρόφου τα νέα είναι μάλλον καλά. Παρεμπιπτόντως, ενεργοποιείται ο οίκος των σπουδών, των ταξιδιών και των στόχων.

 

Παρθένος

Στις 19, η νέα σελήνη στον Υδροχόο αφορά κυρίως την εργασία και τις καθημερινές υποχρεώσεις. Αυτή την περίοδο είναι σημαντικό να παρατηρείς τις ευκαιρίες που εμφανίζονται και να τις διερευνάς προσεκτικά. Μόνο που πρέπει να είσαι λίγο επιφυλακτικός με τον Άρη στον όγδοο οίκο σου, ένα οικονομικό σημείο από το οποίο μπορεί να φέρει μαζεμένα κάποια έξοδα. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να κυνηγήσεις το χρήμα και τις οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις αυτή την περίοδο. Ένας από αυτούς είναι ότι μαζί με τον Άρη, στον όγδοο οίκο σου θα βρίσκεται και η Αφροδίτη. Δυνατό δίδυμο.

 

Ζυγός

Αρκετά από αυτά που επιθυμείς, όπως το να αλλάξει κάτι στη ζωή σου που να σου δώσει ώθηση για να κάνεις νέα πράγματα, να γίνεις περισσότερο δημιουργικός, να ζεις ουσιαστικά τις ωραίες και ενδιαφέρουσες στιγμές, να ερωτευθείς και να σε ερωτευθούν και να αποκτήσει άλλο νόημα η καθημερινότητα σου, είναι πράγματα που μπορούν να γίνουν αυτή την περίοδο. Η νέα σελήνη πραγματοποιείται σε ένα σημείο που για εσένα συμβολίζει τον έρωτα και είναι πολύ αρμονική, ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης περνάνε την ίδια μέρα στον οίκο της συντροφικότητας και των επαγγελματικών σχέσεων. Οι δύο αυτοί αποτελούν κατά παράδοση ένα πολύ ενδιαφέρον ζεύγος, που όταν ενώνει τις δυνάμεις του σε σύνοδο προκύπτουν καλά πράγματα. Πραγματικά καλά. Όχι πως ζηλεύουν τα υπόλοιπα ζώδια. Αλλά λίγο θα το ήθελαν μάλλον όλοι να είναι Ζυγοί αυτή την περίοδο.

 

Σκορπιός

Χρειάζεται να είσαι οργανωμένος, μεθοδικός και πειθαρχημένος. Πολύ πιθανό η επαγγελματική δραστηριότητα να είναι έντονη αυτή την περίοδο, με νέα project ή με την ολοκλήρωση παλιότερων, που έρχονται όμως μαζεμένα. Η επιτυχία δεν είναι αμφίβολη, είναι βέβαιη, αρκεί να μην χαωθείς στην γκρίνια. Γιατί οργανωμένος είσαι, αλλά αν πατηθεί το κουμπί της μιζέριας, βλέπεις μπροστά σου την απλή κίνηση που πρέπει να κάνεις για να αλλάξουν ΟΛΑ και ΔΕΝ την κάνεις.

Υ.Γ.1: Πιθανότατα θα έχεις καλά νέα και για ένα θέμα υγείας.

Υ.Γ. 2: Κάποια θετική αλλαγή σε οικογενειακό επίπεδο ή μια μετακόμιση είναι επίσης στα σχέδια σου.

 

Τοξότης

Όταν η Αφροδίτη και ο Άρης, δύο πλανήτες οι οποίοι θεωρούνται το πιο ερωτικό “ζεύγος” πλανητών, περνάνε και οι δύο την ίδια μέρα (20/2) στον Κριό, που για εσένα συμβολίζει τον έρωτα, το πάθος και τη δημιουργικότητα, και πραγματοποιούν εκεί σύνοδο (22/2), τότε μάλλον δεν μπορεί κανείς να περιγράψει με λόγια τις αλλαγές που συντελούνται, μέσα και έξω σου: Αυτές προκύπτουν κατά πάσα πιθανότητα από τη γνωριμία σου με έναν νέο άνθρωπο ή από ένα νέο δημιουργικό εγχείρημα. Η νέα θέση της Αφροδίτης και του Άρη, όμως, μπορεί να αφορά και την τεκνοποίηση, καθότι ο πέμπτος οίκος έχει να κάνει και με τα παιδιά. Α, έχουμε και μια νέα σελήνη στις 19. Το δεκαήμερο που ακολουθεί είναι σίγουρα άκρως ενδιαφέρον.

 

Αιγόκερως

Φαίνεται ότι θα υπάρξουν ευκαιρίες να ασχοληθείς με κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και πιθανότατα να αυξήσεις το εισόδημά σου, με τη νέα σελήνη στις 19 που δείχνει ότι θα ακολουθήσει ένα γόνιμο δεκαήμερο σε αυτόν τον τομέα. Το σημαντικό όμως αυτές τις μέρες είναι ότι νιώθεις να γίνονται αλλαγές μέσα σου κυρίως, συναισθηματικές. Κι αυτό γιατί και η Αφροδίτη και ο Άρης, την ίδια μέρα, θα περάσουν σε έναν βαθιά συναισθηματικό οίκο σου, που αφορά μεταξύ άλλων και την οικογένεια, το σπίτι και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Όμως δεν θα είναι μόνο αυτοί οι τομείς το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για εσένα. Θα είναι, κυρίως, το πώς να διαχειριστείς την πλευρά του Αιγόκερω που λιώνει μπροστά στον έρωτα ή όταν ακούει μια καλή κουβέντα, όταν παίρνει ενθάρρυνση από τους γύρω και όταν δέχεται ένα βλέμμα ή μια κίνηση ζεστασιάς.

 

Υδροχόος

Η δεύτερη κατά σειρά νέα σελήνη στο ζώδιό σου, στις 19, είναι μια ακόμη ευγενική προσφορά του σύμπαντος, που θα έχει ως αποτέλεσμα νέα ξεκινήματα, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, τουλάχιστον. Μπορείς πραγματικά να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου, να απαλλαγείς από οτιδήποτε μπαίνει εμπόδιο στην εξέλιξή σου (οτιδήποτε εσωτερικό κυρίως, όπως τρόπο σκέψης, “οπτική γωνία”, αλλά και εξωτερικό, όπως τοξικές σχέσεις) και να κάνεις μικρά ή μεγάλα νέα ξεκινήματα παντού. Και η νέα αυτή σελήνη τα πάει πάρα πολύ καλά με την Αφροδίτη και τον Άρη, που μετακομίζουν μαζί, την ίδια μέρα, στον Κριό. Πολύ δυνατό δίδυμο, πολύ σημαντικές εξελίξεις, συμφωνίες και γνωριμίες.

 

Ιχθύες

Τα μηνύματα που αφορούν τα οικονομικά σου είναι διπλά, αλλά τα πιο σημαντικά είναι θετικά. Πρώτα από όλα, η οργάνωση θα σε σώσει. Ο Άρης από τις 20 στον Κριό μπορεί να φέρει μαζεμένους λογαριασμούς ή κάποιες υποχρεώσεις που απαιτούν χρήμα. Όμως πρόσεξε: Την ίδια μέρα, στο ίδιο σημείο θα περάσει και η Αφροδίτη, οπότε το πράγμα αλλάζει, γίνεται πολύ θετικό, η σύνοδος αυτών των δύο πλανητών είναι μια εντελώς διαφορετική, δυναμική και αρμονική κατάσταση και ο τομέας που επηρεάζουν έχει πάντα θετικές εξελίξεις. Αλλάζεις και ψυχολογικά, φαίνεται. Με τη νέα σελήνη στις 19, ξεκινάει ένα είδος επεξεργασίας εσωτερικών θεμάτων που μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να έχει, γιατί, επιτέλους, δείχνεις ένα σεβασμό στις προσωπικές σου ανάγκες. Τις πραγματικές, όχι αυτές που ��όμιζες ότι έχεις.

Leave a Reply