ΔΕΙΠΝΟ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ CLUSTER ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ του ICC WOMEN HELLAS ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡ. ΔΗΜΑ

0

Με ενθουσιασμό και εκπλήξεις κύλησε το δείπνο «εγκαινίων» του cluster ICC WOMEN HELLAS – Θεσσαλονίκης με την συμμετοχή διακεκριμένων επιχειρηματιών & άλλων επαγγελματιών της Βόρειας Ελλάδας, λίγες ώρες πριν από την επίσημη τελετή έναρξης της 85ης ΔΕΘ.

 

Η Πρόεδρος του ICC WOMEN HELLAS Μαρίνα Οφλούδη Γιαβρόγλου με συγκίνηση υποδέχθηκε το νέο cluster στην γενέτειρα της Θεσσαλονίκη & δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πάνω από 200 Ελληνίδες  από κάθε χώρο εργασίας, συμβαδίζουμε μέσα από δεκάδες διαδικτυακές συνομιλίες και ψηφιακά συνεδρία, αναπτύσσοντας έτσι την δυναμική που απαιτείται για την μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή, με στρατηγική και καθαρή στόχευση, αλλά και την υιοθέτηση των νέων κανόνων για πράσινη και γαλάζια οικονομία, βιωσιμότητα και αειφορία  σε όλους τους τομείς απασχόλησης. Η Θεσσαλονίκη μας, μετά τις αλλεπάλληλες κρίσεις, πρέπει να διεκδικήσει μέσα από την επίλεκτη ομάδα των γυναικών του ICC women Hellas, να υπάρξει επιτέλους μια agenda για έργα που θα συμβάλουν στην ανάπτυξή της!»

Ο Πρόεδρος του ICC Πέτρος Δούκας εξέφρασε την χαρά του για την επέκταση του γυναικείου τομέα του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου στην Θεσσαλονίκη & ενημέρωσε τα νέα μέλη για όλα τα προνόμια της συμμετοχής: «το ICC βρίσκεται σε όλο τον κόσμο, σε πάνω από 120 χώρες, όπου και αν πάτε για να δραστηριοποιηθείτε, θα βρείτε «φίλους» για να σας ανοίξουν πόρτες, να σας δικτυώσουν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Είμαι βέβαιος ότι το cluster -Θεσσαλονίκης θα αποτελέσει νευραλγικό παράγοντα για ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα με ισότιμη συμμετοχή».

H επικεφαλής του cluster Θεσσαλονίκης Αντωνία Καρρά καλωσορίζοντας τις φίλες & τα νέα μέλη, τόνισε: «Εμείς εδώ στη Θεσσαλονίκη είμαστε έτοιμες να συμπλεύσουμε, να επηρεάσουμε να δουλέψουμε για να καταφέρουμε όλα όσα μία – μία μόνη της, δεν θα μπορούσε να τα πετύχει.

Είμαι βέβαιη ότι έρχεστε με αγάπη, σύμπνοια, όρεξη για δουλειά να συνδημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για να βελτιώσουμε τις συνθήκες του γυναικείου επιχειρείν στην Θεσσαλονίκη και στη Βόρειο Ελλάδα».

Μας τίμησαν με την παρουσία τους, οι Επίτιμοι καλεσμένοι μας, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων αρμόδιος για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας Χρήστος Δήμας με την σύζυγο του Νικολέττα Συρεγγέλα και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Τις ευχές τους έδωσαν επίσης και παρακάθισαν στο δείπνο, η πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτής Σερρών και επίτιμο μέλος μας Φωτεινή Αραμπατζή, οι βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Γκιουλέκας & Άννα Ευθυμίου και η Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος μας Μελίνα Δερμεντζοπούλου.

Οι εκπλήξεις στην βραδιά προέκυψαν με τις έκτακτες παρουσίες, λόγω των υποχρεώσεων τους στο πλαίσιο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά, του Γενικού Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού & Δημόσιας Διπλωματίας Γιάννη Χρυσουλάκη , του Πρόεδρου του ΣΒΒΕ Αθανάσιου Σαββάκη, του καθηγητή Χρήστου Αραμπατζή Προέδρου του Ινστιτούτου Βενετίας, οι οποίοι ευχήθηκαν καλή και δημιουργική αρχή στο cluster ICCWH Θεσσαλονίκης .

Η Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ICCWH Ειρήνη Νικολοπούλου συντόνισε την εναρκτήρια βραδιά στο εστιατόριο Β του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.

Στο δείπνο εργασίας για την πρεμιέρα του ICC WOMEN HELLAS -Θεσσαλονίκης συμμετείχαν οι : 

 

Ζωή Γιαννοπούλου – Στέφανου: Δικηγόρος 

Αγγελική – Τζέλυ Καλτσίδου: Επιχειρηματίας

Αντωνία  Καρρά – Μακιού: Επιχειρηματίας – Επικεφαλής Cluster Θεσσαλονίκης 

Νανώ Κουγιουμτζόγλου: Εκδότης 

Κατερίνα Νένδου: Επιχειρηματίας

Αικατερίνη E. Πατσιάνη: Δικηγόρος

Μάρα Πέντζου: Επιχειρηματίας 

Ειρήνη Πουτακίδου: Eπιχειρηματίας

Μάχη Σταυρίδου – Δάπη: Επιχειρηματίας 

Μαρία Τσακίρη: Επιχειρηματίας

Παναγιώτα – Νένια Αδαμίδου: Δικηγόρος 

Χριστίνα – Μαρία Τσελέπογλου: Σύμβουλος Επικοινωνίας, PR Consultant

Δρ Μαριάννα Βιλδιρίδη – Χατζητόλιου: Eπιχειρηματίας, Διδάκτωρ Παιδαγωγικής

Κατερίνα Πρόϊου: Δικηγόρος 

Νεφέλη – Μαρία Χατζηιωαννίδου: Ιδρύτρια «Υπέροχες Γυναίκες» ΑΜΚΕ

Σύνθια Σάπικα: Δημοσιογράφος 

Μαίρη Χατζάκου: Επιχειρηματίας

Νίκη Ανδρεάδη: Επιχειρηματίας

Έλενα Τσώχου: Δικηγόρος 

Άννα Τσώχου: Δικηγόρος

Μαρία Τσακάλου: Επιχειρηματίας

Δέσποινα Πορτοκάλη: Επιχειρηματίας

Μαρία Χαλά: Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Κατερίνα Τσαπικίδου: Στέλεχος Υπ. Εξωτερικών

 

 

 

Leave a Reply