Δ. Ραψωματιώτης: «Στόχος μας η πρωτιά»

0

Συνέντευξη τύπου, την τελευταία της προεκλογικής περιόδου, έδωσε σήμερα στα ΜΜΕ ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας  και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το αποτέλεσμα» κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης.

Ο κύριος Ραψωματιώτης ευχαρίστησε θερμά όλα τα ΜΜΕ, τόσο για την αντικειμενική προβολή όλων των υποψηφίων όσο και  για την παρουσίαση των θέσεων του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα».

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ

Κατά την  εισαγωγική  του τοποθέτηση ο κ. Ραψωματιώτης εξέφρασε την ικανοποίησή του που το τελευταίο διάστημα ο προεκλογικός λόγος μπήκε στα σωστά πλαίσια.

«Οι συγκρούσεις τελείωσαν. Ακούστηκαν προτάσεις. Αυτό δείχνει την αξιοπρέπεια όλων. Αποδείξαμε πως μπορούμε να συνεργαστούμε. Καταφέραμε όμως να δείξουμε και τις διαφορές μας. Διότι οι εκλογές του Επιμελητηρίου δεν είναι εκλογές σωματείου. Δεν ψηφίζουμε τον φίλο ή τον συγγενή. Επιλέγουμε εκείνον που μπορεί να διοικήσει. Μοναδικό κριτήριό μας θα πρέπει να είναι το ποιος μπορεί να διοικήσει και όχι ποιος μπορεί να διαχειριστεί. Και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Μόνο έτσι θα δημιουργηθεί το Νέο Επιμελητήριο.»

ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΩΤΙΑ

«Μας ενδιαφέρει η πρωτιά. Μιλάμε με όλους, δεν έχουμε κάνει με κανέναν καμία συμφωνία, δεν έχουμε κάνει καμία προσυνεννόηση για την επόμενη ημέρα. Θέλουμε την επόμενη ημέρα να έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα, ώστε να μπορούμε  να συνεργαστούμε με όλους.»

Η ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Σε αυτές τις εκλογές πρέπει να ψηφίσουμε την ομάδα που θα κάνει τη διαφορά. Εμείς έχουμε πολύ δυνατά στελέχη με σπουδές, νέα παιδιά με όρεξη που ήλθαν κοντά μου χωρίς προϋποθέσεις και ανταλλάγματα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Η θέση του Επιμελητηρίου είναι θέση προσφοράς. Ο πρόεδρος δίνει το όραμα, την κατεύθυνση, ανοίγει πόρτες , κλείνει σημαντικά ραντεβού, χαράζει δρόμους. Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα στελέχη, οι ειδικοί συνεργάτες που θα έρθουν, θα εργαστούν για δημιουργηθεί  το καινούργιο στο Κορινθιακό Επιχειρείν.»

Θ’ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

«15 χρόνια ασχολούμαι μόνο με το Επιμελητήριο. Είναι τελείως διαφορετική η φιλοσοφία ενός επιχειρηματία , από αυτή ενός αυτοδιοικητικού.Παρά το γεγονός πως μου έχουν γίνει κατά το παρελθόν προτάσεις ν’ ασχοληθώ με την αυτοδιοίκηση, δεν με ενδιαφέρει, είναι πολύ μακριά από τη λογική και τις επιδιώξεις μου. Δεν ταιριάζει στο Επιμελητήριο η φιλοσοφία του δημοσίου τομέα.Εμείς θα το αλλάξουμε .Το Επιμελητήριο Κορινθίας θα δρα  με όρους επιχειρηματικούς.»

ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

Απευθυνόμενος στους επαγγελματίες, βιοτέχνες κι εμπόρους, ο κύριος Ραψωματιώτης τους κάλεσε να δώσουν σύσσωμοι το παρόν στις κρίσιμες εκλογές της Κυριακής, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα, γράφετε εσείς την ιστορία! Μη λείψει κανείς λοιπόν από αυτή τη μεγάλη στιγμή. Μην επιτρέψετε να γράψουν οι άλλοι, τη δική  σας ιστορία!»

Leave a Reply