Χρυσόγονος «ξεγυμνώνει» Τσίπρα! «Μέσα σε 3 χρόνια γέρασε πολιτικά- Το έχει καταλάβει και πετάει τη μπάλα στην εξέδρα»

0

Ο Κ. Χρυσόγονος, που αποχώρησε από το κυβερνών κόμμα υπό τη «σκέπη» της Σοσιαλιστικής Τάσης, ανέφερε στην εκπομπή “Αταίριαστοι” για τον πρωθυπουργό και επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πως «παρά το ότι είναι ένας νέος άνθρωπος, που ξεκίνησε πολλά υποσχόμενος, ωστόσο μέσα σε 3 χρόνια έχει γεράσει πολιτικά και έχει διαψεύσει τις υποσχέσεις».

Παράλληλα, συνέχισε λέγοντας για τον Αλ. Τσίπρα, πως «δεν έχει την πολιτική δυναμική να αλλάξει τίποτα στη χώρα και το έχει καταλάβει και ο ίδιος και προσπαθεί να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα με επικοινωνιακά τεχνάσματα».

Εξάλλου, αναφορικά με τη μετωπική σύγκρουση του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή με τον πρόεδρο του ΣτΕ, ο κ. Χρυσόγονος έκανε λόγο για στρατηγική έντασης εκ μέρους του Μαξίμου. Ειδικότερα, ο κ. Χρυσόγονος εξήγησε με την ιδιότητα και του συνταγματολόγου πως «δεν είναι αλήθεια ότι οι δικαστές δεν θέλουν να ελέγχεται το πόθεν έσχες τους, ούτε η απόφαση του ΣτΕ οδηγεί σε ανέλεγκτο του πόθεν έσχες».

Ο ευρωβουλευτής δήλωσε ότι δεν ήταν και τόσο ακραία αυτά που είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης για να δικαιολογήσουν τέτοια αντίδραση από τον πρόεδρο του ΣτΕ, Νίκο Σακελλαρίου.

«Σκεφτείτε ότι ο κ. Σακελλαρίου έχει επιλέγει από τη συγκεκριμένη κυβέρνηση και ήταν εξ εκείνων που ψήφισαν υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου Παππά στις τηλεοπτικές άδειες… για να βγαίνει λοιπόν ο πρόεδρος του ΣτΕ και να λέει ό,τι λέει, σκεφτείτε πού έχουν φτάσει οι δικαστικοί με τη συμπεριφορά της κυβέρνησης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χρυσόγονος.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσόγονο, κ. Κοντονής «τα άκουσε» ως μέλος της κυβέρνησης, όχι ως άτομο. «Το πρόβλημα εκπορεύεται από το Μαξίμου, όχι το υπουργείο Δικαιοσύνης, το Μαξίμου έχει στρατηγικής έντασης με τη Δικαιοσύνη». Ο Κ. Τσίπρας, υπενθύμισε, είχε πει ότι η δικαιοσύνη ήταν θεσμικό εμπόδιο, πρόκειται για αδιανόητη δήλωση για πρωθυπουργό.

«Πρόκειται για τη ‘’γραμμή του ξίφους’’, μια στρατηγική έντασης της κυβέρνησης προκείμενου να συγκαλύπτει την πολιτική της αδυναμία, γιατί άλλα υποσχέθηκε άλλα έκανε και γι’ αυτό προκαλεί τεχνητές εντάσεις σε διάφορους χώρους» είπε.

https://thecaller.gr/politiki/xrisogonos-ksegimnoni-tsipra-se-3-xronia-gerase-politika/

Leave a Reply