Βροχές σε όλη τη χώρα σημερα 12-4-15

0

ImageHandler (9)

Ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο, άνοδος της θερμοκρασίας στην Αττική, μικρή πτώση στη Θεσσαλονίκη

Άστατο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες, χιόνια στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας κυρίως στη Νότια Ελλάδα και το Αιγαίο, περιμένουμε την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 3 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και κατά τόπους στα νότια τμήματα δυτικοί ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

Leave a Reply