“Βρήκαν” τον Βασίλη Παλαιοκώστα στα Γιάννενα ???????

0

palaiokostas_dikastiria_533_355

Εδώ και μέρες στην πόλη των Ιωαννίνων η ειδική ομάδα της Αντιτρομοκρατικής
– Ερευνά πληροφορίες πως ο Βασίλης Παλαιοκώστας βρίσκεται στην περιοχή
– Που αναζητείται ο διαβόητος δραπέτης και πως φέρεται να συνδέεται η κινητικότητα με τις έρευνες για τον φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη
– Πληροφορίες πως τον βοηθά μικτή ομάδα από τον ποινικό και αντεξουσιασικό χώρο

Ο συναγερμός στις τάξεις της Αστυνομίας για τον Βασίλη Παλαιοκώστα δεν έχει σταματήσει να χτυπά από τον Φεβρουάριο του 2009 όταν για δεύτερη φορά, μετά το 2006, απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού με ελικόπτερο, αναγκάζοντας την ΕΛ.ΑΣ. να ζήσει μια από τις πιο ντροπιαστικές της μέρες.

Αλλά από το καλοκαίρι του 2010 στο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του διαβόητου δραπέτη μπήκε και η Αντιτρομοκρατική, αφού ο Παλαιοκώστας καταζητείται για το πακέτο βόμβα που είχε σταλεί στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και συγκεκριμένα στο γραφείο του τότε υπουργού, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αποτέλεσμα από την έκρηξη να σκοτωθεί ο υπασπιστής του, ο 52χρονος Γιώργος Βασιλάκης.

Το τελευταίο διάστημα (ίσως είναι εβδομάδας ίσως και μέρες) ο συναγερμός αυτός εντάθηκε αφού έφτασαν στα… αυτιά της Αντιτρομοκρατικής η πληροφορία πως ο Παλαιοκώστας βρίσκεται στα Γιάννενα!

Χαρακτηριστικό είναι πως στις τάξεις της Αντιτρομοκρατικής έχει δημιουργηθεί ειδική ομάδα που ασχολείται μόνο με τις έρευνες για τη σύλληψη του 49χρονου καταζητούμενου.

Κλιμάκιο αυτής της ειδικής ομάδας βρίσκεται εδώ και μέρες στα Γιάννενα και κάνει έρευνες σε ορεινές περιοχές βόρεια της πόλης των Ιωαννίνων, μετά τις πληροφορίες για την παρουσία του Παλαιοκώστα στην περιοχή.

Οι πληροφορίες της Αντιτρομοκρατικής ανέφεραν ότι ο Παλαιοκώστας είχε βρει καταφύγιο στην περιοχή, βοηθούμενος από ομάδα ατόμων που κινούνται τόσο στον ποινικό όσο και στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ανάμεσα στα αναπάντητα ερωτήματα για τα οποία οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής αναζητούν απαντήσεις είναι και το γιατί ο Παλαιοκώστας αποφάσισε ξαφνικά να φύγει από το καταφύγιό του και να αναζητήσει νέο.

Υπάρχουν αναφορές πως ίσως να αναγκάστηκε να φύγει από τα Γιάννενα εξαιτίας της έντονης αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου φοιτητή, Βαγγέλη Γιακουμάκη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Leave a Reply