Βραβεία Mad: Παρασκήνια, παραλειπόμενα και φορέματα χωρίς εσώρουχα, αλλά και με φύλλα χρυσού

0

ImageHandler (27)

Με την ευχή η μουσική να μας κρατήσει όλους ενωμένους και αισιόδοξους οι τραγουδιστές και οι προσκεκλημένοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό

Εν μέσω capital controls και κρίσιμων πολιτικών εξελίξεων, τα βραβεία Mad 2015, διεξήχθησαν, χθες, με επιτυχία στο κλειστό γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο.

Με την ευχή η μουσική να μας κρατήσει όλους ενωμένους και αισιόδοξους οι τραγουδιστές και οι προσκεκλημένοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Το γήπεδο του Te Kwon Do, ήταν κατάμεστο από κόσμο που πήγε να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες και να παρακολουθήσει τα βραβεία.

Πριν την έναρξη, στο κόκκινο χαλί τα είδαμε σχεδόν όλα. Τουαλέτες χωρίς εσώρουχα, αλλά και φορέματα, κόντρα στους καιρούς που διανύουμε, επενδεδυμένα με φύλλα χρυσού.

Μέσα στο στάδιο ο Σάκης Ρουβάς παρακολουθεί τα βραβεία και περιμένει τη σειρά του.

Η τραγουδίστρια Saya μαζί με το σύντροφό της

Ο Κώστας Μαρτάκης στις κερκίδες

Τη μουσική βραδιά άνοιξε η Καλομοίρα με τους Kings! Το outfit της Καλομοίρας αποτελείται από ένα σύνολο το οποίο είναι ειδική κατασκευή σε φλούο αποχρώσεις συνδυασμένο με plexi glass λεπτομέρειες και έκανε τη διαφορά.

Από τη μουσική γιορτή  δεν θα μπορούσε να λείπει και η Δέσποινα Βανδή. Η αγαπημένη τραγουδίστρια κατά τη βράβευση της αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που περνά ο τόπος και ένιωσε την ανάγκη να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να είναι το βράδυ της Δευτέρας στα Mad Video Music Awards. «Οφείλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε. Δεν μπορεί τίποτα να μας σταματήσει σε αυτό», είπε η ίδια παραλαμβάνοντας το βραβείο «Best Female Adult».

Στη σκηνή ανέβηκε και η Ελένη Φουρέιρα με μια σούπερ σέξι εμφάνιση και ξεσήκωσε όλο το κλειστό γήπεδο.

Στο τέλος της βραδιάς ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή μετά από δύο χρόνια απουσίας, με το τραγούδι «Φίλα με» και ξεσήκωσε το πλήθος!

Οι καλεσμένοι πριν ξεκινήσει η βραδιά περπάτησαν στο κόκκινο χαλί και έδωσαν λίγη από τη λάμψη τους στη γκρίζα πολιτική επικαιρότητα.

Leave a Reply