Βουλευτής συνέκρινε τους πρόσφυγες με τους Νεάντερταλ

0

YTYT

Τώρα φέρνουμε εδώ τέτοιους Νεάντερταλ, που ευχαριστούμε τον Θεό που είχαν εξαφανιστεί από τη χώρα μας”, δήλωσε ο Αυστριακός βουλευτής
Ανθή Κουτσουμπού

To κόμμα των Πρασίνων της Αυστρίας ζήτησε το Σάββατο από έναν Αυστριακό βουλευτή να παραιτηθεί αφού συνέκρινε τους πρόσφυγες με «Νεάντερταλ που ποδοπατούν τα δικαιώματα των γυναικών
AdTech Ad

Σε τοποθέτησή του ενώπιον του κοινοβουλίου αυτήν την εβδομάδα την οποία επανάλαβε αργότερα σε μια ανακοίνωση, ο Ρόμπερτ Λούγκαρ δήλωσε ότι οι περισσότεροι πρόσφυγες και μετανάστες που καταφθάνουν στην Αυστρία είναι «αμόρφωτοι, τυφλωμένοι στο θέμα της θρησκείας, φανατικοί (και) ανίκανοι να ενσωματωθούν

Η Αυστρία αποτελεί το κυρίως πέρασμα των προσφύγων και των μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, στη Γερμανία, έχοντας απορροφήσει μεγάλο αριθμό των αιτούντων άσυλο σε σχέση με τον πληθυσμό της. Βρίσκεται, επίσης, στο στόχαστρο άλλων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την απόφασή της να θεσπίσει όριο στον αριθμό των αιτούντων άσυλο που δέχεται, κάτι που σύμφωνα με αξιωματούχους των Βρυξελλών είναι παράνομο.
Η κυβέρνηση συνασπισμού έχει υιοθετήσει σκληρή πολιτική για τους πρόσφυγες και το ακροδεξιό Κόμμα της Ελευθερίας συγκεντρώνει περισσότερο από 30% σε δημοσκοπήσεις, περίπου 10 ποσοστιαίες μονάδες πιο πάνω από κάθε ένα από τα κεντρώα κόμματα του κυβερνητικού συνασπισμού.

Ο Λούγκαρ είναι εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος Ομάδα Στρόναχ, που ιδρύθηκε το 2012 από τον Φρανκ Στρόναχ, έναν Αυστριακό- Καναδό επιχειρηματία ο οποίος επέκρινε το ευρώ και τασσόταν υπέρ ενός απλούστερου φορολογικού συστήματος και ενός συρρικνωμένου δημόσιου τομέα.
«Τώρα φέρνουμε εδώ τέτοιους Νεάντερταλ που ευχαριστούμε τον Θεό που είχαν εξαφανιστεί από την χώρα μας» τόνισε. Στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές το 2013, η Ομάδα Στρόναχ πήρε περίπου 5,7%.

Όχι μόνο η ομιλία σας είναι κατηγορηματικά προκατειλημμένη, αλλά επιπλέον θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια όλων εκείνων που ζουν και διαμένουν σε αυτήν την χώρα τόνισαν πολλοί βουλευτές των Πρασίνων σε μια ανοικτή επιστολή.

Πηγή

Leave a Reply